05
april
2016
|
02:00
Europe/Brussels

Groep JAM Levert 9 Mercedes-Benz Antos vrachtwagens aan Transpo Van Zon uit Hamont-Achel

Onlangs heeft de firma Transpo Van Zon uit Hamont-Achel 9 Mercedes-Benz Antos vrachtwagens bij Groep JAM (garage HerMod) in Lommel in ontvangst genomen.

De Mercedes Antos werd speciaal voor het distributietransport vanaf 18 t ontwikkeld waarbij alles in het werk werd gesteld om het dagelijkse werk in het zware distributietransport aangenamer te maken.  Een vrachtwagen die zich bovendien met toekomstgerichte, efficiënte techniek en een uitstekende opbouwvriendelijkheid op de weg begeeft.

De keuze van Transpo Van Zon voor de combinatie voor de Antos 18.27 L in combinatie met de Carrier Supra 1150 voor de koeling en de opbouw van de firma Vandijck uit Merksplas, heeft vooral te maken met een keuze voor kwaliteit en een langdurige samenwerking tussen de verschillende partijen.

Tevens is de Mercedes Antos een perfect voorbeeld van een degelijke wagen met een prima laadvermogen. Ook de wendbaarheid is voor de chauffeurs van groot belang omdat zij op de meest uiteenlopende plaatsen hun goederen moeten lossen.