28
mei
2010
|
02:00
Europe/Brussels

Nieuw avontuur voor A.S. Adventure:Twee Mercedes-Benz Atego en een Mercedes-Benz Sprinter

Recent ging Truck Center Mercedes-Benz Antwerpen over tot de levering van twee Atego’s 1222L en een Sprinter 513 CDI aan AS Adventure, die gefinancierd worden via een CharterWay contract bij Mercedes-Benz Financial Services. De interessante maandprijs was naast de intrinsieke kwaliteiten van de bedrijfsvoertuigen van het merk met de ster van doorslaggevend belang.

De Mercedes-Benz Atego is dankzij zijn betrouwbaarheid geschikt voor elke toepassing in het veelzijdige distributietransport met een optimale Life Cycle Cost, een laag brandstofverbruik en een snelle en flexibele dienstverlening bij onderhouds- en herstellingswerken. De duurzaamheid en de goede doorverkoopwaarde van het voertuig zijn andere troeven. De Atego voldoet aan de strenge milieunormen door onder de huidige grenswaarden voor partikels te blijven en vormt de referentie voor de emissie van fijn stof, CO2 en NOX. Dit wordt onder meer gerealiseerd dankzij het standaard start-stop systeem. Deze technologie schakelt na drie seconden een stationair draaiende motor uit wat zowel het verbruik als de CO2-uitstoot ten goede komt.

De Mercedes-Benz Sprinter 513 CDI met laadkast en laadklep is goed voor een MTM of maximum toelaatbare massa van 5 ton. Het standaard aanwezige adaptieve ESP maakt dat de Sprinter ook met lading steeds veilig onderweg is. Het Adaptive ESP houdt immers automatisch rekening met de belading van het voertuig waardoor hij doelgericht op kritieke situaties reageert. De Mercedes-Benz Sprinter 513 is uitgerust met een vier cilinder dieselmotor in lijn, die goed is voor 95kW. De manuele zesversnellingsbak – ECO-gear – draagt bij tot een lager verbruik en tot het rijcomfort voor de chauffeur.

 

A.S. Adventure

A.S. Adventure wil met zijn gespecialiseerde kennis en ervaring de actieve vrijetijdsgenieter inspireren. A.S. Adventure is dan ook de place-to-be voor elke globetrotter, natuurliefhebber en actieve vrijetijdsgenieter waar een ruim product-assortiment en professionele dienstverlening centraal staan en dit in meer dan 30 vestigingen in België en Luxemburg.

Meer info: www.asadventure.com