23
juni
0205
|
00:19
Europe/Brussels

« Beachlabyrinth » in Zeebrugge - eindbestemming van de “Mercedes-Benz Cabrio Day”

Op zaterdag 25 juni 2005 komen rond 18.00u zo’n 160 prachtige Mercedes-Benz cabrio’s en roadsters toe in Zeebrugge en dit na een dagtocht die hen van Brussel naar de kust voert.


Naar jaarlijkse traditie organiseert DaimlerChrysler Belgium Luxembourg samen met haar officiële Mercedes-Benz verdelersnet een toeristische dagtrip voor de geïnteresseerde eigenaars van cabrio’s en roadsters met een ster op de motorkap.
De editie 2005 start om 11.00u in het Jubelpark in hartje Brussel. De eerste rit brengt de deelnemers via een toeristisch parcours van 95 km van onze hoofdstad naar de Oost-Vlaamse gemeente Sint-Martens-Latem waar hen een verrassing te wachten staat.

Na een kort oponthoud in dit pittoreske dorpje gaat de tocht verder richting Brugge waar de wat oudere en ook fonkelnieuwe open wagens vanaf 16.00u toekomen op de parking van de Brugse officiële Mercedes-Benz dealer, Auto Terminus Brugge. Tijdens deze stop kunnen de deelnemers als eersten in België kennis maken met de fonkelnieuwe Mercedes-Benz M-Klasse. Deze Sport Utility Vehicle (SUV) wordt vanaf juli 2005 gecommercialiseerd.

Rond 17.30u is het voor alle deelnemers verzamelen geblazen op de Parking van Auto Terminus Brugge om vervolgens onder politiebegeleiding, in colonne, via Knokke naar het “Beachlabyrinth” in Zeebrugge te rijden.

De 160 voertuigen worden voor het “Beachlabyrinth” geplaatst en tentoongesteld opdat mooie herinneringskiekjes kunnen worden gemaakt. Nadien kunnen de deelnemers een bezoekje brengen aan het “Beachlabyrinth” en heerlijk nagenieten bij een barbecue terwijl er voor de nodige muzikale omkadering wordt gezorgd.
Het einde van de “afsluitparty” in het “Beachlabyrinth” is gepland rond 23u00.