04
juni
2002
|
02:00
Europe/Brussels

17 smarts voor de brandweerdiensten

DaimlerChrysler Vertriebsorganisation Deutschland (DCVD) was ook dit jaar weer present op RETTmobil, de beurs voor reddingsdiensten en mobiliteit. Een hoogtepunt op de beurs was de overhandiging van 17 smarts aan de Duitse brandweerdiensten en de 16 brandweerdiensten van de deelstaten. De auto’s zullen als dienstwagens voor brandweerchefs ingezet worden.
Met modellen van Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep en smart onderstreept DaimlerChrysler zijn leidersrol in het Duitse marktsegment van voertuigen voor brandweer- en reddingsdiensten.

17 snelle, rood-zilveren wagentjes voor de brandweer

In de toekomst zullen de Duitse brandweerdiensten 17 rood-zilveren smarts als dienstwagens inzetten. Dat betekent dat ook de “kleinste” van DaimlerChrysler de brandweer- en reddingsdiensten van zijn kwaliteiten overtuigd heeft. Op 24 mei 2002 overhandigde Manfred Hommel, het hoofd van de afdeling overheden, directe klanten en speciale voertuigen van DCVD, de voertuigen officieel aan de voorzitter van de Duitse brandweerdiensten en zijn 16 collega’s uit de deelstaten.