03
juli
2001
|
02:00
Europe/Brussels

31 smarts voor Pioneer Benelux

Nadat er reeds 37 smarts verdeeld werden onder de dealers van Pioneer in Nederland, werden nog eens 31 smarts besteld door Pioneer Benelux voor de Belgische dealers. De sleutels van deze wagens werden onlangs overhandigd aan de gespecialiseerde dealers van Pioneer.


Pioneer Beneluxopteerde voor de smart amp; Passion, met grijze veiligheidskooi, voor het merendeel in City-Coupé versie, maar ook drie cabrio’s. Deze auto’s zijn uitgerust met een veelzijdig en gebruiksvriendelijk DVD-navigatiesysteem en zijn herkenbaar door de speciale striping van Pioneer. Via een voordelige lease-formule van Unilease worden de auto’s ter beschikking gesteld van de Pioneer dealers voor de promotie van het nieuwe GPS-navigatiesysteem. De klant kan beter kennismaken met de voordelen van dit veelzijdige systeem door een testrit met de smart. Tijdens de installatie in de wagen van de klant kan de smart worden ingezet als mobiliteitswagen.

Pioneer opteerde voor de smart omwille van de uitstraling, de veiligheid, de veelzijdigheid en de gebruiksvriendelijkheid van de auto. Bovendien is deze stadsmus ideaal voor een demonstratie van het nieuwe navigatiesysteem dat toch vooral van pas komt in stadscentra.