06
oktober
2011
|
02:00
Europe/Brussels

3e Mercedes-Benz verzamelbeurs

Op zaterdag 26 november 2011 organiseert het Mercedes-Benz Museum voor de derde keer de Mercedes-Benz verzamelbeurs. Van 9 tot 18 uur draait alles rond de fel begeerde schaalmodellen, brochures, pins en accessoires van het merk met de ster en van andere producenten.

Naar aanleiding van de verzamelbeurs biedt de museumshop een exclusief schaalmodel (1:43) van de Mercedes-Benz 220 SE tourwagen van de producent Spark Model aan, waarvan er maar 500 stuks gebouwd zijn. Daarnaast zal ook het rode, speciale model van de huidige Mercedes-Benz SLK van Schuco, waarvan er eveneens maar 500 stuks zijn, het hart van elke verzamelaar sneller doen slaan. Die modelauto op schaal 1:43 is in een hoogwaardige doos verpakt. Andere schaalmodellen uit het aanbod van Mercedes-Benz Accessoires zijn op de verzamelbeurs tegen verlaagde prijzen te koop. Geïnteresseerde handelaars kunnen zich op www.mercedes-benz-classic.com/sammlerboerse aanmelden. Een tafel huren kost 25 euro. De toegang tot de verzamelbeurs is vrij.

Het Mercedes-Benz Museum is van dinsdag tot zondag, van 9 tot 18 uur, geopend. Aanmelding, reservatie en actuele informatie: van maandag tot zondag, van 9 tot 18 uur, op het telefoonnummer 07 11/17 30 000 of via e-mail naar classic@daimler.com.

Persinformatie kunt u downloaden van op: www.media.daimler.com/mbmuseum