08
september
2002
|
02:00
Europe/Brussels

8 september 2002 - smart meeting 400 smarts aan het Atomium

Op zondag 8 september, gaf DaimlerChrysler Belgium Luxembourg, samen met de smart Centers en smart corners, afspraak aan ongeveer 400 smartjes aan het Atomium in Brussel. Om organisatorische redenen was het deelnemersaantal beperkt tot 400 wagens.
Sinds haar lancering in 1998 telt smart steeds meer fans. En dat smart meer is dan een gewone auto, blijkt niet alleen uit het ietwat ongewone uiterlijk, maar ook uit het feit dat smart-eigenaars elkaar graag ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Waar kan dat beter dan op een smart meeting?

De smart meeting was aan haar vierde editie toe. De eerste werd georganiseerd door het smart Center in Overijse en telde ongeveer 60 auto’s. De formule kende een groeiend succes en bij de eerste nationale editie, in 2001, waren zowat 250 smartjes op post in het Jubelpark.

In 2002 gaf smart afspraak aan het Atomium en stonden er in de namiddag twee tentoonstellingen op het menu : de ‘Expo 2002’ in het Atomium en de ‘Folon’-tentoonstelling in Terhulpen. Nadien ging het in colonne en onder politiebegeleiding richting Nekkerhal te Mechelen waar de klanten konden genieten van een barbecue en een film in de ‘Drive-Inn Movie’. Voor het eerst was er trouwens een Drive-Inn Movie gevuld zijn met enkel smarts.