20
maart
2009
|
01:00
Europe/Brussels

A fragrance for the smart: Een auto met een (lekker) geurtje!

De unieke combinatie van een fris en houtig parfum met een jong en dynamisch stadsautootje: A FRAGRANCE FOR THE SMART! Smart is altijd ver op zijn tijd vooruit geweest. Ook nu weer met de lancering van zijn eigen parfum. Een geurtje voor de auto? Ja en neen, want Fragrance for the smart is evenzeer bedoeld voor de bestuurder als de passagier. Een licht en sprankelend parfum dat u een fris hoofd bezorgt en waarmee u in alle ontspanning de weg op kunt …

Aan de ene kant hebben we de smart, het kleine resoluut moderne, jonge en dynamische stadsautootje. Aan de andere kant is er ene Dimitri Weber, een gepassioneerd parfumontwerper en geurconsulent. Samen pakken ze uit met A Fragrance for the smart. Deze Fragrance is veel meer dan een parfum en brengt een streepje natuurlijkheid in de cabine. Want aan het stuur en in de files is de lucht vaak niet om in te ademen en zijn de stress en de prikkelbaarheid alomtegenwoordig. A Fragrance for the smart heeft echte therapeutische eigenschappen die u meteen de ongezonde effecten van het dagelijkse verkeer doen vergeten. En die bijdragen tot uw welzijn achter het stuur.

Een gemeenschappelijke filosofie

Een parfum voor de auto? Een idee dat prima past bij het imago van de smart die vorig jaar zijn tiende verjaardag vierde en niet verlegen zit om ideetjes om het leven aan boord veel aangenamer, prettiger en dynamischer te maken. De binnen- en buitenkleuren, de accessoires en de smart-collectie… alles werd speciaal bedacht om u alvast zin te geven om achter het stuur te kruipen. En dan laten we zijn ecologische prestaties met de laagste CO2-emissies van de markt (88 gr/km voor de cdi-versie) zelfs nog buiten beschouwing. Inderdaad, de smart heeft een groene kijk op het leven … maar ook een rode, een blauwe, een witte, … Een heel kleurenpallet – met kleuren die naar hartelust gecombineerd kunnen worden – waarin iedereen wel zijn gading kan vinden! Voortaan wordt het leven niet alleen kleuriger, maar ook geuriger dankzij dit nieuwe parfum voor de auto. Deze frisse en houtachtige geur, een creatie van Dimitri Weber, is een moderne adaptatie van oude aromatische grondstoffen. Met zijn stadse trekjes brengt dit parfum de weldadige geuren van de natuur tot in de stad. Deze fragrance, die op de huid of in de auto kan worden gebruikt, werd gecreëerd met de bedoeling om bij de gebruiker de nadelige gevolgen van de verkeers- en andere stress te verlichten. Dit parfum, dat net zo ecologisch en innoverend is als de smart zelf, heeft dus echte therapeutische eigenschappen.

De samenstelling?

- Een beetje pepermunt tegen hoofdpijn, sinusitis en vermoeidheid;

- Een vleugje pompelmoes om het geheugen en de concentratie te verbeteren;

- Bergamot om de mentale weerstand en de concentratie te vergroten en stress en spanning te verminderen;

- Een streepje mandarijn om de verbeelding en de creativiteit te ontwikkelen en depressies te bestrijden;

- Sandelhout om de wil en de ambitie aan te scherpen;

- Een beetje vetiver om de wilskracht te versterken en de weemoedigheid te bestrijden;

- Grijze amber om andere vluchtige parfums vast te houden en te beklemtonen zoals de ledertoets die door A Fragrance for the smart wordt aangebracht.

Wanneer u alles mengt, verkrijgt u dit frisse parfum dat al snel een volwaardig accessoire wordt van uw auto. Wedden dat u meteen bezwijkt voor zijn charme?

A FRAGRANCE FOR THE SMART is beschikbaar bij de smart-concessiehouders in een spuitbus van 40 ml en kost 30 euro.