12
augustus
2014
|
02:00
Europe/Brussels

Alles past in de nieuwe smart forfour

Impulsiviteit is toegestaan

Plots zin om je woning opnieuw in te richten? Dankzij de nieuwe smart forfour is het kopen, inpakken en wegwezen!

Klein vanbuiten, groot vanbinnen: smart ten voeten uit

De nieuwe smart-modellen bieden een uitstekende Body Space Index, lees: een maximale binnenruimte in een minimaal buitenformaat. Het interieur is helemaal smart, met zijn intelligente oplossingen die een uitstekende moduleerbaarheid en gebruiksgemak garanderen. Een schoolvoorbeeld van functionaliteit, dus. Kijk maar naar de neerklapbare rugleuning van de passagiersstoel, die standaard is op alle modellen.

Tot de andere troeven van de smart forfour behoren de achterdeuren, die haast over 90° openen. In- en uitstappen gaat dan ook bijzonder vlot, terwijl grote voorwerpen gemakkelijk geladen kunnen worden en kinderzitjes in een handomdraai bevestigd zijn. Net zo handig is de grote kofferklep, die een vlotte toegang biedt tot de bagageruimte.


Alles past in de nieuwe smart forfour

Voorwerpen die we willen vervoeren hebben vaak één ding gemeen: ze laten zich niet zonder slag of stoot inladen in de laadruimte. De nieuwe smart forfour bekijkt het vanuit een andere hoek: zijn interieur is bijzonder flexibel en kan in enkele bewegingen worden aangepast aan je transportnoden.

Lange voorwerpen

Dankzij de neerklapbare rugleuning van de passagiersstoel biedt de nieuwe smart forfour een laadlengte van wel 2,22 meter. Daardoor kan hij lange voorwerpen, zoals kastpanelen, in hun geheel slikken.

Hoge voorwerpen

Sommige voorwerpen kun je nu eenmaal niet dichtvouwen of buigen. De smart forfour is er klaar voor. Dankzij de optionele readyspace-stoeltechnologie kan de achterbank verlaagd worden, zodat de laadhoogte in het interieur verhoogd wordt met liefst 12 centimeter.

Omvangrijke voorwerpen

Met de achterbank neergeklapt groeit het laadvolume tot 975 liter en bedraagt het laadoppervlak 1.285 x 996 mm. Zelfs met vier personen aan boord kan er nog steeds tot 315 liter aan bagage mee als de achterbank in “cargo”-positie staat.