18
mei
2005
|
02:00
Europe/Brussels

Beachlabyrinth heeft zijn deuren geopend!

Op vrijdag 13 mei werd het Beachlabyrinth, waarin de nieuwe B-Klasse een wel heel centrale rol speelt, plechtig voorgesteld aan de pers. Sinds zaterdag 14 mei kan ook het publiek gedurende een hele zomer lang dit doolhof én de B-Klasse ontdekken op het strand van Zeebrugge.


Het Beachlabyrinth kwam tot stand door een samenwerking tussen de Stad Brugge, het Agentschap Verhulst Events, Labyrinthus en Mercedes-Benz die er tevens zijn nieuwste telg van de familie aan het grote publiek voorstelt.

Met de sponsoring van het “Beachlabyrinth” tracht Mercedes-Benz in een verrassende omgeving op een originele interactieve manier een totaal nieuw model, de B-Klasse, onder de aandacht van een breed publiek te brengen.

Om deze doelstelling te realiseren worden er in totaal 6 stuks van de nieuwe Compact Sports Tourer – zo wordt de B-Klasse ook genoemd – tentoongesteld binnen de globale infrastructuur van het Beachlabyrinth.
Het 'Beachlabyrinth' zal dé attractie zijn van het volgende seizoen aan de Belgische Kust, op het strand van Zeebrugge-Bad. Het wordt een reusachtig labyrint van meer dan 13.000 m² dat een mix brengt van hout, zeilen, stoffen en planten om een toverachtige en geheimzinnige wereld te creëren, vol met spelen, met animatie, met ontspanningsruimtes ….

Het biedt de bezoekers een interactief en geanimeerd parcours aan doorheen een mysterieuze en magische tuin. Of nog anders omschreven: het “grote zeeavontuur” gidst groot en klein op een geanimeerde manier door het labyrint. De uitdaging is de juiste codes te ontdekken om poorten te openen en watervallen te onderbreken om uiteindelijk bij de schatkist te raken. Het verschil met een doolhof is dat een labyrint van buiten naar binnen leidt zonder zijpaden; een doolhof is een systeem met steeds doodlopende paden.

Dit wordt een ludiek en familiegericht evenement dat de vakantiegangers zal aantrekken. Het concept zorgt voor plezier door ontdekking, ontspanning, heel het zomerseizoen lang, van medio mei tot eind augustus.
Het Beachlabyrinth is tijdens de maanden mei en juni open tijdens het weekend, op feestdagen en naar aanleiding van speciale gelegenheden. In juli en augustus is het evenement zeven dagen op zeven open.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
WANNEER?

 • Het Beachlabyrinth is open van 11 tot 19 u.

 • Alle weekend- en feestdagen van 14 mei tot 2 juli 2005 en alle dagen van 2 juli tot 31 augustus 2005

 • Sluitingsuur van de kassa's: 18.30 u

 • Duur van het parcours: 1,5 tot 3 u

PRIJZEN

 • Volle prijs: volwassenen en kinderen boven 11 jaar: 7 euro

 • Verlaagde tarieven: kinderen onder 4 jaar: gratis
  kinderen van 4 tot 11 jaar: 4 euro volwassenen vanaf 60 jaar: 6 euro
  groepen (vanaf 20 personen): 6 euro

 • Parkeren gratis


WEGBESCHRIJVING

Vanaf de 'Kustlaan' :

 • Vanuit De Panne: De Kustlaan volgen richting Knokke tot Zeebrugge-Bad. Aan het eerste verkeerslicht in Zeebrugge-Bad links afslaan richting Zeedijk.

 • Vanuit Knokke: Door Zeebrugge rijden tot Zeebrugge-Bad (altijd rechts aanhouden). Aan het laatste kruispunt (Kustlaan - Expressweg) rechts afslaan, richting Zeedijk.

  Vanaf de E40/T17 Expressweg:

 • De afrit Brugge nemen en op de Expressweg blijven tot in Zeebrugge. Onder de Kustlaan door rijden tot aan een rond punt.

  Daar de 3e of 4e afslag nemen (richting Zeebrugge-Bad).

ADRES
Beachlabyrinth St-Georges wandeling
8380 Zeebrugge Dranken en snacks
VOOR MEER INFORMATIE
Tel. + 32 (0)50 82 01 58 E-mail: info@beachlabyrinth.be