28
augustus
2012
|
02:00
Europe/Brussels

Behind the sites: zoek en vind de nieuwe A-Klasse

Op 22 september aanstaande lanceert Mercedes-Benz zijn nieuwe Mercedes A-Klasse. Ronduit sportief en dynamisch, mikt hij op een jong en trendy publiek met interesse in nieuwe technologie. Logisch dus dat een groot deel van de lancering op het internet plaatsvindt.

Een wagen met de ambitie om een revolutie teweeg te brengen op de markt van de sportieve compact cars, heeft nood aan een speelterrein op maat: het vollédige internet!

Daarom werd de online actie « Behind the sites » bedacht; het allereerste digitale zoek-en-vindspel.

 Hoe werkt het?

Elke dag worden er drie nieuwe A-Klasses achter een website verstopt.

Door te surfen naar newaclass.be kunt u de « Behind the sites » bookmark in uw bookmarkbar slepen. Deze bookmark laat toe om de website die u bezoekt te openen en er zo misschien de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse achter te ontdekken.

Eén wagen zoeken op het hele internet is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom verschijnen er dagelijks nieuwe tips op de facebookpagina en het twitteraccount van Mercedes-Benz. (@MBmakemyday) en op de website www.newaclass.be.

Zij die de nieuwe Mercedes A-Klasse vinden, winnen fantastische prijzen. De gelukkigste onder hen wint zelfs de nieuwe Mercedes A-Klasse voor 1 jaar.

De campagne wordt gedurende één week aangekondigd door een tag-on van 5” vanaf maandag 27/08/2012 en door een banneringca mpagne die op 03/09 van start gaat.

De actie loopt van maandag 27/08 tot zondag 16/09/2012.

 Site: www.newaclass.be