23
februari
2016
|
01:00
Europe/Brussels

Claes Zonen levert meer dan 60 A-Klasses aan Punch Powertrain

Punch Powertrain is pas bekroond met de titel ‘Fabriek van de Toekomst’, dit omdat ze uitblinken in de modernisering van hun machines, digitalisering en in hun medewerkers. Om deze medewerkers nog extra te motiveren, werkten ze een cafetariaplan uit. Ze kunnen voortaan kiezen voor een bedrijfswagen en hebben de keuze tussen 3 verschillende modellen. Hieruit bleek de Mercedes-Benz A-Klasse het meest succesvol want de voorbije maanden werden er al maar liefst 60 geleverd aan het personeel van Punch Powertrain.

Voor de levering van deze wagens kozen ze voor een samenwerking met Claes amp; Zonen Sint-Truiden NV, zij zorgden uiteraard voor scherpe voorwaarden.

“Punch Powertrain heeft de laatste jaren voor een positieve vibe gezorgd op economisch vlak in Sint‑Truiden,” zegt Johnny Claes “en wij zijn uiteraard heel trots dat wij deze wagens mogen leveren aan onze buren op het industrieterrein. Bovendien werden er ook een C-Klasse Break, GLE,… bij ons besteld.”

Op de foto: *vlnr. Steven Degreef (Claes amp; Zonen), Koen Beckers (Punch Powertrain), Johnny Claes (Claes amp; Zonen), Cor van Otterloo (Punch Powertrain), Simone Bald (Punch Powertrain), Yves Frenay (Punch Powertrain)