12
mei
2010
|
02:00
Europe/Brussels

David Gérimont gaat nieuwe uitdaging aan

Vanaf 17 mei aanstaande geeft David Gérimont, Press Fleet Officer, een nieuwe wending aan zijn carrière bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg. Een ander takenpakket wacht hem wat betekent dat hij vanaf midden mei niet langer deel uitmaakt van het Press amp; Corporate Communication Team.

David Gérimont kwam de rangen van de Belgisch-Luxemburgse organisatie van Mercedes-Benz in 2007 versterken. Sindsdien bouwde hij een stevige reputatie op als technisch onderlegde organisator van het perspark.

Tevens was hij het creatieve en logistieke brein achter de tentoonstellingen in The Mercedes House Brussels.

De opgebouwde expertise is bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg niet onopgemerkt voorbijgegaan waardoor hij recent de mogelijkheid kreeg om een nieuwe uitdaging aan te gaan; de opstart en coördinatie van het nieuwe democenter in Woluwe.

De huidige taken van David Gérimont worden overgenomen door het bestaande Press amp; Corporate Communication Team.

Concreet betekent dit dat alle media-aanvragen – zowel de reservatie van testritten als technische vraagstukken - voor personenwagens kunnen worden gericht aan Nathalie Pierard, Press Relations Supervisor Mercedes-Benz Cars.

In dezelfde materie voor Bedrijfsvoertuigen is Helen Van Nuffelen, Corporate Communication Manager amp; Press Relations Commercial Vehicles, uw contactpersoon.

Perswagens kunnen nog steeds worden afgehaald en teruggebracht tussen 09u30 en 12u00 en tussen 13u00 en 16u30.

David Gérimont heeft de lat hoog gelegd en het bestaande Press amp; Corporate Communication Team doet er alles aan om deze standaards te blijven waarmaken.

Wij danken David Gérimont voor zijn inzet binnen ons team en wensen hem veel succes toe in de realisatie van zijn nieuwe opdracht.


Erik Van den Heuvel
Director
Press amp; Corporate Communication