23
april
2009
|
02:00
Europe/Brussels

De A-Klasse ‘Special Edition 2009’ : sportiever en aantrekkelijker

Deze zomer lanceert Mercedes-Benz een speciale editie van de A-Klasse. Dankzij diverse designelementen en een afwerking van hoge kwaliteit biedt de A-klasse – waarvan wereldwijd reeds 1,8 miljoen exemplaren verkocht werden – een sportieve en aantrekkelijke look.

Wat het exterieur betreft, wordt de speciale editie gekenmerkt door een donkergrijs radiatorrooster, 16 duims 9-spaaks aluminium velgen, mistlampen vooraan, ‘special edition’ logo’s op de buitenspiegels en heeft men de keuze uit diverse metaalkleuren. Het interieur charmeert met zijn grijs/zwart contrast en diverse elementen waaronder de armsteun vooraan, de voetmatten met grijze rand en monogram ‘Special Edition’, het stuur, de versnellingspook en de handremgreep in leder, het visibiliteitspakket, de radio audio 20 CD, het zetelcomfortpakket en matzwarte aluminium sierelementen.

Van de A-Klasse ‘Special Edition’ worden er slechts 5.500 eenheden geproduceerd, waarvan er 250 voor de Belgische markt zijn voorbehouden. De prijs van deze speciale editie varieert - in functie van - de uitvoering tussen 1.998,92 euro en 3.573,13 euro BTW incl.