12
juli
2011
|
02:00
Europe/Brussels

De Concept A Class exclusief in Knokke!

Brussel, 5 juli 2011. Deze zomer brengt Mercedes-Benz BeLux zijn vakantie door aan de Belgische kust, en meerbepaald in Knokke-Heist. In dat exclusieve kader vlak bij het strand installeert het merk met de ster zijn Mercedes-Benz Star Lounge. De tijdelijke showroom krijgt een plaats op het Albertplein, het meest exclusieve plein van Knokke, beter bekend als de ‘Place M’as-Tu Vu’. Liefhebbers van mooie auto’s kunnen er hun hartje ophalen en in de maanden juli en augustus worden drie wagens permanent tentoongesteld. Bij de opening van de Star Lounge, schitteren de SLK Roadster, de E-Klasse Cabrio en de CLS Coupé en van 1 tot 10 augustus wordt de Concept A Class voor het eerst exclusief voorgesteld aan het Belgische publiek. Ook kunt u in de Star Lounge de mooiste accessoires uit de Mercedes-Benz Collection kopen.

De Star Lounge wordt dan ook de ideale plaats om bij een heerlijk aperitief het universum van Mercedes-Benz te (her)ontdekken.

De Star Lounge is geopend van zaterdag 9 juli tot woensdag 31 augustus, van 11u00 tot 23u00.

Dit project werd mogelijk dankzij de steun van Veuve Clicquot, AEG, Bang amp; Olufsen Gent – Knokke, Silestone, Royal Botania, Bru en Baobab Catering.