30
juli
2004
|
02:00
Europe/Brussels

De olympische spelen in Athene in 2004 :Tiziano Ferro en Jamelia stellen het officiële olympische lied voor aan boord van een smart roadster

Bij de aanvang van de olympische spelen in Athene op 2 augustus aanstaande, zullen Tiziano Ferro en Jamelia het liedje “Universal Prayer” zingen. De video clip toont hen in een smart roadster, wat de tradities van de olympische spelen het beste weergeeft: de strijd tussen personen van verschillende nationaliteiten.

Tiziano Ferro staat langs de kant van de weg voor zijn wagen die in panne staat. Het is zeer warm en stoffig en Tiziano is erg gespannen. Jamelia rijdt met een smart roadster over de kleine wegen van het prachtige landschap. Ze stopt bij Tiziano en stelt hem voor om met haar mee te rijden. Gedurende de bekoorlijke ballade die volgt amuseren Tiziano en Jamelia zich kostelijk met de smart roadster en stoppen ze aan een motel.

De smart roadster en de smart roadster-coupé hebben terug leven gegeven aan het segment van de kleine puristische roadsters van de jaren 50 en 60. Op de baan toont deze tweezit een sportief en gezond rijgedrag. Dankzij de combinatie van een licht gewicht, een precieze stuurinrichting en een grote stabiliteit in de bochten biedt de smart roadster veel amusement aan haar inzittenden in de stad en op de baan.