08
juni
2011
|
02:00
Europe/Brussels

De smart GreenWish

smart werkt samen met het trendy, Belgische kledingmerk GreenWish. De waarden van dat merk met zijn specifieke verkoopconcept (via het internet en vanuit containers op evenementen) sluiten perfect aan bij die van het merk smart. Het resultaat van die samenwerking is een speciale reeks GreenWish die de nieuwigheden van smart (wit tridion en dagrijlichten met led-techniek) combineert met een modieuze toets (personalisering in de drie kleuren van de GreenWish/smart-producten).

Deze reeks die beschikbaar is voor de coupé en de cabrio 52kw mhd, is gebaseerd op de afwerking pulse die er de volgende uitrustingselementen bij krijgt: wit tridion, audiopack, dagrijlichten met led-techniek, stuurbekrachtiging, elektrische spiegels, decoratieve inzetstukken GreenWish (in mandarijn, passie-violet en kaneel-turkoois) en het logo op de koffer.

De prijs bedraagt 11.691 € BTW in voor de coupé en 14.200 € BTW in voor de cabrio na aftrek van de overheidspremie van 15%.

De gelukkige eigenaars van een smart GreenWish ontvangen bovendien een trendy t-shirt en een sweat-shirt aangepast aan hun voertuig.