28
april
2003
|
02:00
Europe/Brussels

Eerste foto's van de smart forfour: smart forfour is het nieuwe alternatief in het segment van de kleine auto's

De eerste beelden van de smart forfour tonen meteen dat de jongste telg in de smart-autofamilie een frisse wind doet waaien en een smart alternatief biedt in het segment van de kleine auto's.

De eerste beelden van de smart forfour tonen meteen dat de jongste telg in de smart-autofamilie een frisse wind doet waaien en een smart alternatief biedt in het segment van de kleine auto's. Net als alle andere smart-modellen beschikt ook deze vierzitter, die vanaf het voorjaar van 2004 verkrijgbaar zal zijn, over de typische productkarakteristieken, zoals de Tridion-veiligheidskooi en het tweekleurige design en werd hij nog verrijkt met tal van nieuwe ideeën.

De kopers van de 3,75 meter lange smart zullen kunnen kiezen uit drie benzine- en twee diesel-varianten. Ook het interieur van de smart forfour kreeg een innovatief ruimtelijk concept en typische smart-oplossingen mee, die nog nooit eerder te zien waren in het small-car-segment.

Dankzij deze eigenschappen verenigt de smart forfour emotie en functionaliteit. De vijfdeurs met het eigenzinnige profiel biedt rijgenot met een sportieve toets. Met de smart forfour hebben de smart-designers en -ontwikkelaars een eigenzinnige en karaktervolle auto voor het small-car-segment ontwikkeld, die de kenmerkende eigenschappen van zijn familieleden, smart city-coupé en smart cabrio, smart crossblade, smart roadster en smart roadster-coupé, op zijn eigen manier interpreteert.