24
februari
2006
|
01:00
Europe/Brussels

Gamma personenwagens: Individualisme, dynamisme, innovaties, gecombineerd met een voorbeeldige kwaliteit en veiligheid

  • Meeslepende auto’s voor ieder gebruik en voor iedere levensstijl

  • Meer dan 120 versies: het meest uitgebreide aanbod in het luxesegment

  • Motoren van 60 kW/82 pk tot 460 kW/626 pk

Met 18 modelreeksen en een recordaantal van 120 versies beantwoordt Mercedes-Benz, het prestigieuze merk van de DaimlerChrysler-groep, aan de verwachtingen van klanten die prijs stellen op comfort en kwaliteit en die door middel van hun auto een exclusieve levensstijl willen uitdrukken en dus bijzonder hoge eisen stellen op het vlak van auto’s.

Een vernieuwende compacte berline met een uitgesproken persoonlijkheid, een vierdeursberline met een maximaal comfort, een praktische break die ideaal is voor vrijetijdsbestedingen, een sportieve roadster met een dynamisch temperament, een coupé met een verfijnd design, een cabriolet met vier zitplaatsen, een robuuste terreinwagen met vierwielaandrijving of een Grand Sports Tourer met een nooit geziene binnenruimte, alle modellen uit het gamma bieden dezelfde waarden en kwaliteiten die geassocieerd worden met het merkimago van de constructeur van Mercedes-Benz-personenwagens: prestige, een onberispelijke kwaliteit en betrouwbaarheid, een vernieuwende technologie en een voorbeeldige veiligheid. Binnen het Mercedes-Benz-aanbod staan de hoogperformante AMG-modellen voor dynamisme, exclusiviteit en spitstechnologie.

Het veiligheidsconcept van het automerk uit Stuttgart bestaat met name uit de dynamische stabiliteitsregeling ESP®, die standaard wordt aangeboden op alle personenwagens van Mercedes-Benz. De wagens met speciale bescherming uit het Guard-gamma bieden een maximale graad van bescherming aan alle personen van wie de veiligheid bedreigd wordt.

Onder 'Document's', vindt u een duidelijk overzicht van het Mercedes-Benz personenwagens programma.

Dit overzicht geeft u de beschikbare motoren per model alsook de technische informatie van die versies.