23
februari
2015
|
01:00
Europe/Brussels

Groep Casters kiest voor Mercedes-Benz Citan Vloot kleurt Mercedes-Benz

De Limburgse Groep Casters heeft de vloot van haar snelgroeiende afdeling Infra recent een extra ster-tintje gegeven. Bij de vernieuwing van hun stadsbestelwagens opteerden ze voor acht Citans ‘My Tool’. Deze speciale editie is een 109 CDI (66kW of 90 pk en een koppel van 200Nm) met een A2 lengte (wielbasis: 2.697 mm) en is verder uitgerust met onder meer een airco, een houten laadvloer en een radio 20 inclusief Bluetooth en USB. Casters combineert deze voertuigkeuze met een financiële renting van Mercedes-Benz Financial Services.

De Mercedes Citan is de ideale bestelwagen voor wie de stad als werkterrein heeft. Met zijn compacte afmetingen is de Citan extra wendbaar. Toch zorgt het verrassend ruime laadvermogen voor maximale flexibiliteit. Zo biedt de laadruimte moeiteloos plaats aan een transportpallet met een volume tot 1m3.

De lange Citan My Tool gesloten bestelwagen heeft een wielbasis van 2.697 mm of een totale voertuiglengte van 4.321mm en biedt een laadvolume van 3.1m³. Hij heeft een nuttig laadvermogen tot 700kg en een maximaal toegelaten massa van 2.100 kg. Daarnaast biedt de Citan het comfort, het veiligheidsniveau en de zuinigheid conform de maatstaven van het merk met de ster. Zo is hij onder meer standaard uitgerust met adaptieve ESP en verbruikt hij slechts 4.3l per 100 kilometer en stoot hij 112g/km CO2 uit.

Voor de aankoop van de in totaal acht Citans ging de Groep Casters aankloppen bij Groep Jam in Hasselt.

“Het volledige bestelwagengamma van Mercedes-Benz maakte al deel uit van onze vloot, met uitzondering van die stadsbestelwagen” vertelt Bart Casters, Afgevaardigd bestuurder. “Het duurde dan ook niet lang voor we overtuigd waren van de kwaliteit en het rijcomfort van de Citan. De dienstverlening van het merk met de ster in het algemeen en van de groep Jam in het bijzonder maakten het plaatje voor ons compleet. De Citans zetten we vooral in als servicewagen” Niet alleen bestelwagens, maar ook vrachtwagens en personenwagens maken deel uit van de Casters-vloot. Of mobiliteit op alle vlakken gegarandeerd.

Casters

Casters Infra maakt deel uit van de Groep Casters, die daarnaast nog twee andere bedrijfspijlers herbergt – Casters Beton en Casters Milieu dat zich toelegt op de uitwerking van een totaalaanpak op vlak van ecologie en recyclage.

De Groep Casters stelt ongeveer 100 mensen tewerk en beschikt over een totaalvloot van om en bij de 60 voertuigen.

Meer info: http://www.castersbeton.be