18
februari
2014
|
01:00
Europe/Brussels

Groep Hendriks : Nieuwe Sprinters van Mercedes-Benz met nieuw logo

Zowel in Vlaanderen, Wallonië als in Brussel ziet men de voertuigen van Hendriks - vooral gekend voor mindervalidenvervoer- aan het werk met o.a. Mercedes-Benz Sprinters die helemaal zijn aangepast aan de behoeften van minder mobiele mensen. Jarenlange inzet en ervaring en de daarop gebouwde know how zorgden er voor dat deze onderneming uitgroeide tot een begrip en de grootste in zijn soort.

Comfort en veiligheid voor de passagiers alsook een onberispelijke kwaliteit  in de serviceverstrekking liggen aan de basis van hun succes. Geen wonder dus dat zij beschikken over een uitgebreid klantenbestand dat bestaat uit allerhande verzorgingsinstellingen en individuele personen.

Voor haar dienstenpakket beschikt de Groep Hendriks over een indrukwekkende vloot van vervoermiddelen  uit het Mercedes-Benz gamma: 224 Sprinters, 27 personenwagens, 6 Vito’s, 2 Viano’s, 2 lijnbussen en 4 vrachtwagens.

Het kwaliteitsbewustzijn van de groep houdt in dat zij regelmatig de vloot verjongen en aanpassen in functie van de klantenbehoeften en de marktevoluties. Zodoende bestelde de onderneming -op jaarbasis- recentelijk een 40-tal spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Sprinters met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals de zijwindassistent. Zij worden in eigen huis helemaal omgebouwd volgens de specifieke behoeften van mindervalidenvervoer.

Deze verjongingskuur wordt bovendien nog verder doorgetrokken met de toepassing van het nieuwe logo van de Groep Hendriks op de voertuigen die vanaf heden aan hun opdrachten beginnen. Ook dit is een bewijs van het geloof in de toekomst voor deze familieonderneming met een lange staat van dienst in mobiliteits- en transportoplossingen.