08
februari
2010
|
01:00
Europe/Brussels

Handenvrije smart-kit: nieuwe referenties!

Omdat de smart een jong en dynamisch autootje is, innoveert het vandaag met een nieuwe handenvrije kit. Dit ultramoderne systeem is nu beschikbaar onder nieuwe referenties en biedt optimaal gebruiksgemak dankzij de handenvrije Bluetooth-functie. Het ontwerp is elegant en tijdloos en past perfect binnen de ruimte die voorzien is voor klok.

De belangrijkste kenmerken zijn: een kleurenscherm van 2,2 inch, bediening via een draadloze “controller”-knop naast de versnellingspook, weergave op het scherm van sms’jes met de mogelijkheid om die luidop te laten voorlezen, spraaksturing voor de telefoonnummers en de namen uit de adressenlijst of de aansluiting van maximaal tien telefoons met automatische herkenning. Het geluid gaat via de luidsprekers van de radio en er is een microfoon geïnstalleerd naast de achteruitkijkspiegel.

In vergelijking met het vorige systeem werd de kit nog verbeterd met onder andere een iPod-link aangepast aan de vereisten van Apple of een audiostreaming die geactiveerd kan worden via het audiosysteem. De menu’s zijn beschikbaar in het Frans en in het Nederlands.

De prijs voor de handenvrije kit bedraagt 330,47 euro zonder BTW en zonder plaatsing.