11
december
2015
|
01:00
Europe/Brussels

Het bedrijf Monseu vernieuwt zijn vloot en stelt daarbij al zijn vertrouwen in Mercedes-Benz

Wie de Mercedes-Benz Citan voor ogen haalt, ziet meteen het ideale bedrijfsvoertuig voor het stadsverkeer. De Citan is immers compact en wendbaar. Dat is ook de reden waarom het bedrijf Monseu, dat zich gespecialiseerd heeft in de productie en het vervoer van veevoeders en meststoffen, geopteerd heeft voor 4 exemplaren van de Citan Perfect Tool 109 CDI A2 met een vermogen van 90 pk. Bovendien biedt de Citan de bestuurder ook het noodzakelijke comfort zodat de wagen ook perfect voor lange trajecten ingezet kan worden.

Het bedrijf Monseu is al sinds verscheidene jaren actief op de markt van veevoeders en meststoffen en vervoert die producten ook. Toen het bedrijf zijn vloot moest vernieuwen, aarzelde het geen moment om al zijn vertrouwen in Mercedes-Benz te stellen.

“We hebben Mercedes-Benz gekozen wegens de goede naam en kwaliteit van de constructeur,” vertelt Jean-François Monseu, logistiek directeur van Monseu S.A. We wilden eenheid brengen in onze vloot en de dienst na verkoop en het onderhoud bij één leverancier onderbrengen. We zijn ervan overtuigd dat Mercedes-Benz aan onze verwachtingen zal beantwoorden. Dat is per slot van rekening een merk waarin je vertrouwen kunt stellen en dat een uitstekende dienst na verkoop biedt. We hebben dan ook niet geaarzeld om voor het merk met de ster te kiezen toen we onze voertuigen moesten vervangen.”

Het bedrijf Monseu heeft een beroep gedaan op de diensten van de concessiehouder Huet-Sonodi in Hotton om 5 voertuigen in zijn vloot te vervangen. Het bedrijf werkt nu met 4 Citan Perfect Tools 109 CDI A2 en één Sprinter. Vanaf januari 2016 wil het bedrijf zijn vloot nog met een voertuig uitbreiden.


De uitvoering Perfect Tool

De Citan Perfect Tool biedt de bestuurder uitzonderlijke werkomstandigheden. Hij beschikt immers over een Bluetooth-radio, een centrale armsteun, een in de hoogte verstelbare zetel en heel wat andere opties. Bovendien draagt de uitvoering Perfect Tool ertoe bij om de Total Cost of Ownership te verminderen.

“Het lag voor de hand dat we, toen we de Citan kozen, al verder naar de toekomst keken. Het aanbod Perfect Tool konden we niet laten voorbijgaan zodat we nu over zuinige wagens beschikken, terwijl we ook op de ondersteuning van onze partner Huet kunnen rekenen. Die aspecten sterken ons in onze overtuiging dat we onze TCO zullen kunnen verlagen. Bovendien heeft de Citan een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk en zijn we voor zijn charme gevallen.”

Meer informatie vindt u op: http://www.myperfectvan.be/fr

Het bedrijf Monseu

Het bedrijf dat in 1950 door Robert Monseu opgericht werd, kent sinds een aantal jaren een stevige expansie en is een belangrijke economische speler geworden, niet alleen in het zuiden van de provincie Namen en in de provincie Luxemburg, maar ook in het groothertogdom en in Frankrijk. Het bedrijf is actief in de productie en de invoer van veevoeders, zaaigoed, meststoffen voor de land- en tuinbouw, calciumcarbonaat (zowel voor het vee als voor de bodem).

Het familiebedrijf dat door Jean-Luc Monseu en zijn twee zonen, Pascal en Jean-François, geleid wordt, neemt een strategische positie in. Het bedrijf heeft vier vestigingen: een opslagplaats voor graanproducten en een productievestiging voor meststoffen in Rochefort, een andere productievestiging voor veevoeders in Lavaux-St-Anne, een productievestiging voor biologisch veevoeder in Aye, en nog een vestiging in Purnode waar minerale voedersupplementen vervaardigd worden.

Meer informatie vindt u op:  http://www.monseu.be/