07
juni
2006
|
02:00
Europe/Brussels

Indrukwekkende kwaliteit en betrouwbaarheid: de garantie op de smart forfour verlengd van twee tot vier jaar

De garantie op de smart forfour wordt van twee tot vier jaar verlengd, en dat zonder enige kilometerbeperking. Het aanbod geldt met terugwerkende kracht voor alle auto’s die sinds 1 april 2006 geleverd of geregistreerd zijn (de eerste datum geldt).


In eerste instantie heeft een nieuwe auto een garantie van twee jaar. Zodra die periode voorbij is, wordt de garantie telkens vernieuwd als de auto door een erkende servicepartner onderhouden wordt. De garantie blijft geldig tot de volgende onderhoudsbeurt gepland is en dat voor maximum vier jaar vanaf het begin van de garantieperiode.

De smart forfour krijgt ook een garantie van twaalf jaar mee tegen roestpenetratie van de carrosserie van binnen naar buiten. Voor reserveonderdelen en originele accessoires van smart biedt de verkooporganisatie een garantie van 24 maanden vanaf de datum van aankoop, zonder kilometerbeperking.

Over smart

smart is net zoals Mercedes-Benz en Maybach een onderdeel van de Mercedes Car Group (MCG). Met het merk smart heeft DaimlerChrysler AG een nieuwe klantengroep kunnen aanspreken: sinds smart in 1998 op de markt kwam, heeft het merk al 850.000 klanten weten te overtuigen waarvan meer dan 80 % voordien geen contact met een van de merken van MCG had.