21
februari
2011
|
01:00
Europe/Brussels

Innoverende lanceringscampagne voor de nieuwe CLS-Klasse

Blijf zo lang mogelijk aan het stuur van een virtuele CLS-Klasse en rijd een jaar lang met een echte CLS !

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe CLS in België organiseert Mercedes-Benz BeLux een ludieke actie voor alle merkadepten. Tussen 20 februari en 5 maart middernacht kunnen de fans deelnemen aan een origineel spel: ze moeten zich aanmelden op de website http://www.clsstar.be/ en een foto van zichzelf opladen. Daarna kunnen ze virtueel plaats nemen aan het stuur van de nieuwe CLS-Klasse en uitgebreid kennismaken met deze nieuwkomer van het merk met de ster, die met zijn nieuwe design en zijn hoogstaande technologie tot de verbeelding spreekt .

Na verificatie van de inschrijving door de organisatoren, krijgt de deelnemer een bevestiging en ziet hij zijn foto verschijnen, niet enkel virtueel aan het stuur van een CLS op de site zelf, maar ook op enkele partnersites zoals die van Le Soir, De Standaard, enzovoort, aan de hand van banners. Elke deelnemer krijgt ook een virtueel souvenir opgestuurd per mail. Telkens een tegenspeler klikt, staat de persoon aan het stuur zijn plaats af aan de tegenspeler in kwestie. Strategie is erg belangrijk in dit spel. Op sommige momenten van de dag kan de speler profiteren van de “kalmte” om niet te snel van zijn stoel gejaagd te worden. Elke ingeschreven speler heeft recht op drie pogingen (kliks) per dag, maar hij kan zijn kansen verhogen door vrienden uit te nodigen om mee te doen aan het spel door lid te worden van de Facebookgroep.

Deze interactieve actie stelt elke surfer in staat om zijn droom in vervulling te laten gaan –of toch ten minste virtueel: aan het stuur zitten van een CLS.

Het is de bedoeling dat je als deelnemer zo lang mogelijk aan het stuur blijft van de CLS, en dit gedurende de 14 dagen van de wedstrijd. Er zijn verschillende prijzen te winnen, zoals iPads, PS3-consoles en andere technologische gadgets. De grote winnaar mag gedurende één jaar achter het stuur zitten van een echte CLS. En ermee rijden natuurlijk!

Veel rijplezier!

Actie enkel geldig in België van 20 februari 2011 12u00 tot 5 maart 2011 middernacht.

Info: http://www.clsstar.be/