16
juni
2008
|
02:00
Europe/Brussels

Julie Engelborghs, Press Relations Supervisor bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V./S.A.gaat gedurende twee jaren de afdeling Global Communications Mercedes-Benz Car Group in Stuttgart versterken.

In 2005 startte Julie Engelborghs haar loopbaan als Press Officer binnen het Press & Corporate Communication Team bij het toenmalige DaimlerChrysler Belgium Luxembourg.

Al heel snel ontpopte zij zich als een gedegen en gedreven medewerkster met een bijzondere interesse voor de automobielsector. Capaciteiten die door de lokale en internationale directies erg werden geapprecieerd zodat zij al na twee jaren dienst bij de Belgische importorganisatie promoveerde tot Supervisor Press Relations Mercedes Car Group.

Vanaf 1 juli 2008 gaat Julie een nieuwe uitdaging aan . Zij gaat dan immers in Stuttgart aan de slag binnen de cel International Activities van de afdeling Global Communications Mercedes Car Group onder leiding van Christoph Horn.

In haar nieuwe functie zullen wij haar nog regelmatig ontmoeten daar zij zich vooral zal toeleggen op de inhoudelijke en organisatorische aspecten van de perspresentaties voor nieuwe modellen van de uitgebreide gamma Mercedes-Benz personenwagens, smart en Maybach

De Belgische directie alsook de collega’s van het Press & Corporate Communication team zijn ervan overtuigd dat Julie met deze belangrijke stap haar basis voor een succesvolle loopbaan binnen onze onderneming nog behoorlijk verruimt en verstevigt.

Wij wensen haar in ieder geval veel persoonlijke en professionele voldoening met haar nieuwe activiteiten en hopen haar nog dikwijls te mogen weerzien op de internationale persvoorstellingen.

In afwachting van de aanstelling van haar opvolger/ster kan u met al uw vragen voor testvoertuigen en technische specificaties nog steeds terecht bij:
David Gérimont , Press Fleet officer
Tel : 02 724 88 08 , e-mail : david.gerimont@daimler.com

Voor alle overige informatie kan u zich wenden tot:
Céline Monbrun, Executive Assistant,
Tel 02 724 12 83, e-mail celine.monbrun@daimler.com
die uw vragen zal behandelen of doorspelen aan Erik Van den Heuvel