02
januari
2013
|
01:00
Europe/Brussels

Mercedes-Benz BeLux: Press Corporate Communication Team

Vanaf 1 januari 2013 is het Press amp; Corporate Communication Team opnieuw compleet. Onder leiding van Directeur Erik Van den Heuvel, streven Christophe Vloebergh, Céline Monbrun en Helen Van Nuffelen naar een perfecte dienstverlening.


Christophe Vloebergh

Met Christophe Vloebergh doet een nieuwe collega zijn intrede. Voor de media misschien een onbekende, niet voor Mercedes-Benz BeLux – hij doorzwom al diverse watertjes bij het merk met de ster. Dankzij zijn persoonlijke interesse voor de automobiel, zijn passie voor techniek en oldtimers en zijn professionele ervaring wordt hij zonder enige twijfel uw ideale sparring partner.

In 1995 trad hij toe tot de Mercedes-Benz importorganisatie waar hij twaalf jaar lang in de divisies personenwagens en Nearly New Car meerdere marketinggerelateerde en commerciële functies bekleedde. Daarna onderbrak hij zijn loopbaan bij Mercedes-Benz om in 2011 terug te keren als Manager After-Sales van de succursale Mercedes-Benz Europa. Zijn uitgebreide ervaring in verschillende domeinen, zijn productkennis alsook zijn communicatieve vaardigheden zullen hem zeker van pas komen in de uitoefening van zijn nieuwe functie.

 

Céline Monbrun

Binnen de afdeling Press amp; Corporate Communication werd geopteerd om de persrelaties smart en Mercedes-Benz personenwagens uit elkaar te trekken. Céline, die al vijf jaar deel uitmaakt van het Press amp; Corporate Communication Team, vangt al enkele maanden alle vragen en logistieke opmerkingen op in verband met Mercedes-Benz Cars. Vanaf 1 januari 2013 kan ze zich – naast haar andere communicatieverantwoordelijkheden - expliciet en exclusief op smart toeleggen en kan u bij haar terecht voor alle vragen in verband met het jongste Europese merk binnen de groep.

 

 

Concreet betekent dit dat het Press amp; Corporate Communication team vanaf 1 januari 2013 als volgt is samengesteld.

 

Christophe Vloebergh
Press Relations Manager Mercedes-Benz Cars
02/724.14.74

Christophe.vloebergh@daimler.com

Céline Monbrun
Corporate Communication Officer amp;
Press Relations smart
02/724.12.83

celine.monbrun@daimler.com

Helen Van Nuffelen
Corporate Communication Manager amp; Press Relations Commercial Vehicles
02/724.14.77
helen.vannuffelen@daimler.com

Zij worden gestuurd door Erik Van den Heuvel, Head of Press amp; Corporate Communications, die op zijn beurt rapporteert aan Mark De Haes, CEO van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg.

Het takenpakket van deze ploeg omvat naast de externe product- en bedrijfsberichtgeving ook de interne communicatie in de breedste zin van het woord. Thema’s zoals onderzoek en ontwikkeling, mobiliteit- en transportstrategieën, duurzame ontwikkelingen, milieu en veiligheid vormen andere belangrijke aandachtspunten waarvoor men bij de verschillende gesprekspartners van het team terecht kan.