13
januari
2014
|
01:00
Europe/Brussels

Mercedes-Benz StarPark : Het Autosalon begint op Parking C !

Mercedes-Benz StarPark

Het autosalon begint op Parking C !

Brussel – “Een exclusief salononthaal voor u en uw Mercedes”, zo kondigt Mercedes-Benz BeLux zijn originele StarPark-actie voor het komende autosalon aan haar klanten aan. Kort geschetst : tijdens een bezoekje aan het 92e Autosalon, komt de klant met zijn Mercedes-Benz personenwagen aan op Parking C van de Heizelpaleizen waar iemand hem/haar opwacht voor een vrijblijvende en gratis check-up van de auto. Zo eenvoudig is het en bovendien parkeert de klant gratis, want Mercedes-Benz BeLux betaalt het parkingticket met de glimlach terug.

Inderdaad, buiten de algemene repetitiedag van dinsdag 14 januari 2014 waarop u allen vriendelijk bent uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen, verwelkomt Mercedes-Benz BeLux al haar klanten die tussen 16 en 26 januari 2014 op Parking C parkeren om het 92e Autosalon te bezoeken op een gratis check-up van hun personenwagen en wordt meteen ook het parkeerticket terugbetaald, allemaal vrijblijvend natuurlijk.

Concreet gaat Mercedes-Benz BeLux als volgt te werk :

Aan de beide ingangen van Parking C staat tussen 10u00 en 16u30 een crew van Mercedes-Benz StarPark-wachters de Mercedes-Benz personenwagens te filteren uit de massa bezoekers. Deze krijgen een informatieve folder in de hand gestopt en ondertussen een klein woordje uitleg teneinde hen op een snelle manier vertrouwd te maken met deze unieke actie.

Als de klant ingaat op de actie, wordt hij met zijn/haar personenwagen begeleid tot aan de gereserveerde parkeerplaatsen. Daar kan de klant nog steeds kiezen tussen een gratis check-up EN de gratis parking of enkel voor het gratis parkeren. Afhankelijk van die keuze parkeert de klant in de speciaal voorziene StarPark check-up zone of niet. Aldaar geeft hij zijn sleutel af aan een van de Mercedes-Benz servicemedewerkers.

Nadat de exclusieve Mercedes-Benz shuttledienst de klanten naar de Heizelpaleizen gebracht heeft, kan deze zijn bezoek aan het 92e Autosalon aanvatten. Aan de Mercedes-Benz Boutique, op de Mercedes-Benz stand in Paleis 7, kan hij of zij nadien de diagnose van zijn/haar personenwagen ophalen en samen met de serviceadviseur de resultaten overlopen.

De 10 controlepunten van de check-up zijn :

Wettelijke buitenverlichting

Buitenspiegels

Voorruit

Rem– en koppelingsolie

Koelvloeistof

Ruitenwissers

Ruitensproeiers

Onderhoudsinterval

Banden

Remblokken en –schijven (visuele controle)

Bij het verlaten van het Autosalon wordt de klant met de Mercedes-Benz shuttledienst teruggebracht naar zijn/haar parkeerplaats alwaar hem/haar de sleutel van het voertuig opnieuw overhandigd wordt.

Meer info op http://starpark.mercedes-benz.be