03
september
2008
|
02:00
Europe/Brussels

Nathalie Pierard nieuwe Press Relations Supervisor Mercedes-Benz Cars bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. / S.A.

De directie van Mercedes-Benz BeLux heeft het genoegen u te informeren dat Nathalie Pierard de opvolgster wordt van Julie Engelborghs, die in de maand juni van dit jaar de overstap maakte naar de internationale communicatiedienst van Mercedes-Benz in Stuttgart.

Nathalie Pierard (33), behaalde in 1998 haar licentiaatdiploma in pers en communicatie aan het IHECS in Brussel. Na haar studies ging zij gedurende zes jaren aan de slag als adjunct hoofdredactrice bij een gespecialiseerd tijdschrift. In 2006 heroriënteerde zij haar loopbaan en ging aan de slag bij enkele communicatieagentschappen.

Naast haar professionele activiteiten was en is Nathalie nog altijd bijzonder geïnteresseerd in alle domeinen van de automobielsector. Als freelance journaliste verleende zij haar medewerking aan verschillende automobieltijdschriften, aan radio en televisieprogramma’s over auto’s en is ze regelmatig terug te vinden rond racecircuits aangezien de automobielsport ook één van haar grote passies is.

Zij versterkt het team van Press amp; Corporate Communication als Press Relations Supervisor Mercedes Car Group (Mercedes-Benz, smart, Maybach) waar zij vanaf 23 oktober 2008 haar nieuwe functie zal waarnemen.

Nathalie Pierard wordt verantwoordelijk voor de productinformatie bestemd voor de media, de organisatie van de persactiviteiten die verband houden met de modellen van eerder vermelde merken en zij zal haar collega’s bijstaan in de dagelijkse werkzaamheden van het team.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Nathalie Pierard, een enthousiaste en professionele medewerkster, een goede opvolging van Julie Engelborghs kunnen verzekeren en dat zij zich voor de media snel zal ontpoppen tot een betrouwbare gesprekspartner met een gedegen kennis over de producten van de Mercedes Car Group.

Press amp; Corporate Communication Team

Erik Van den Heuvel

Director

Press amp; Corporate Communication

erik.vandenheuvel@daimler.com

tel: 02/ 724 14 75


Helen Van Nuffelen

Manager

Corporate Communication and

Press Relations Commercial Vehicles

helen.vannuffelen@daimler.com

tel: 02/ 724 14 77


Nathalie Pierard

Supervisor

Press Relations Mercedes Car Group

nathalie.pierard@daimler.com

tel: 02/ 724 14 74


Céline Monbrun

Executives Assistant

Press amp; Corporate Communication

celine.monbrun@daimler.com

tel: 02/ 724 12 83


David Gérimont

Officer

Press Fleet,

Motorsport amp; Heritage Information

david.gerimont@daimler.com

tel: 02/ 724 88 08


Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. / S.A.

Press amp; Corporate Communication

Tollaan 68, Avenue du Péage, 1200 Brussel/Bruxelles

http://www.mercedes-benz.be

http://media.mercedes-benz.be