21
maart
2005
|
01:00
Europe/Brussels

Net op tijd voor de lente: Geniet van elk straaltje zon in de smart fortwo sunray

De winter is achter de rug en de eerste zonnestralen maken hun opwachting. Hoewel de temperaturen nog relatief laag zijn, is het hoog tijd om het elektrische tritop soft top of het glazen schuifdak te openen.


Net op tijd voor het begin van de lente lanceert smart voor alle zonnekloppers de smart fortwo sunray. Een speciaal kenmerk van dit model is de tritop soft top in een exclusief rood voor de sunray cabrio en het elektrische glazen schuifdak voor de sunray coupé. U zult geen straaltje zon missen in de smart fortwo sunray!

De koetswerkpanelen zijn afgewerkt in een exclusieve flare black metallic lak. Deze elegante nieuwe metaalkleur heeft een bijzonder metaalachtig effect, dat de koetswerkpanelen een rood schijnsel geeft.

Natuurlijk is rijden met de tritop soft top naar beneden nog leuker met de juiste muziek aan boord. Daarom zijn beide varianten uitgerust met een radio met geïntegreerde cd-wisselaar en het overeenkomstige smart sound system.

Wie de tritop soft top verkiest in het zwart en in combinatie met een andere kleur, kan zelf een kleur kiezen zonder meer te betalen. De koetswerkpanelen zijn voor de sunray cabrio en coupé immers ook verkrijgbaar in river silver metallic, star blue metallic, bay grey metallic of lite white.

Een plaatsje onder de zon in de smart fortwo sunray is verkrijgbaar vanaf € 12.270 voor de coupé en € 14.610 voor de cabrio (BTW incl). Zowel de sunray coupé als de sunray cabrio is gebaseerd op de luxueuze uitrustingsvariant passion. Ze zijn verkrijgbaar met een benzinemotor van 45 kW (61 pk) of als cdi met een motor van 30 kW (41 pk).