25
juni
2010
|
02:00
Europe/Brussels

Praktische richtlijnen afhalen Perswagens

Beste journalisten,

Het nieuwbouw/renovatieproject van Mercedes-Benz BeLux nadert zijn finale fase.

Vanaf maandag 28 juni wordt er werk gemaakt van de aanleg van de parking op het middenplein. Dit brengt een aantal praktische wijzigingen met zich mee waardoor de huidige persparking – gelegen parallel aan de E40 niet langer bereik- en beschikbaar is.


Wat moet u doen bij het afhalen van een perswagen ?

De huidige inrit wordt vanaf maandag 28 juni aaanstaande gesloten. Wij vragen u met aandrang om de toegang verderop op de Tollaan gelegen te nemen. Meteen links van de ingang zijn er speciale voor u voorbehouden parkeerplaatsen waarvan u probleemloos gebruik kan maken. Deze parkeerplaatsen zijn aangeduid met “Press Only”.

Vervolgens kunt u te voet en via de openbare weg naar de hoofdingang van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg komen. Het volstaat u daar aan te melden aan de receptie en te vragen naar Nathalie Pierard waarna wij u graag verder helpen.

Mogen wij met aandrang vragen om de site van de werkzaamheden niet te betreden. Indien toch, is dat volledig op eigen risico.


Wat moet u doen bij het terugbrengen van een perswagen?

U rijdt binnen via de hoofdingang en plaatst de wagen op de bezoekersparking – links van de ingang.

U bezorgt ons de sleutels, waarna u uw wagen terug kan ophalen via een wandeling langs de openbare weg, zijnde de Tollaan.

Wij weten dat dit geen ideale manier van werken is, maar de huidige bouwomstandigheden vragen nu eenmaal om uitzonderlijke maatregelen. Wij hopen op uw begrip te mogen rekenen tijdens deze drie maanden durende overgangsperiode.

Mogen wij u er nogmaals aan herinneren dat u voor alle perscontacten voor Personenwagens contact kan opnemen met Nathalie Pierard (02/724.14.74) en met Helen Van Nuffelen voor Bedrijfsvoertuigen (02/724.14.77).

Tevens geven we nog even mee dat wagens voor het perspark kunnen worden afgehaald en teruggebracht tussen 09u00 en 12u00 en tussen 13u00 en 17u00.