09
september
2003
|
02:00
Europe/Brussels

Première van de smart roadster en smart roadster-coupé bluewave edition op de IAA Speciaal model met exclusieve en sportieve uitrusting

smart stelt in première op de IAA te Frankfurt een speciale serie voor : de smart roadster en smart roadster-coupé bluewave edition. Deze is nu beschikbaar en werd gelimiteerd op 500 exemplaren.

De bluewave edition is uitgerust met een uitgebreid gamma aan BRABUS-accessoire, hoogkwalitatieve materialen en sportieve, exclusieve design elementen. De bluewave edition komt tegemoet aan de wensen van de klanten die bijkomende individualisering en sportiviteit wensen voor de lancering van de BRABUS-versie van de smart roadster en smart roadster-coupé volgend jaar.

De bluewave edition beschikt over star blue metaalkleur en een zilverkleurige Tridion veiligheidscel. De BRABUS voor- en achterspoiler, BRABUS zijpanelen, BRABUS sport-uitlaat met hitteschild en de BRABUS ‘Monoblock VI’ aluminium velgen (7J x 17 vooraan en 8J x 17 achteraan met 205/40 R 17 banden vooraan en 225/35 R 17 achteraan) zorgen voor een sportievere look. Dat geldt ook voor het driespakige sportstuur met stuurschakeling en stuurbekrachtiging en voor de sportzetels met zetelverwarming. De bluewave beschikt tevens over BRABUS carbon-afwerkingselementen, BRABUS versnellingspook, BRABUS pedalen en BRABUS handrem. In België is de bluewave edition ook uitgerust met een lederen interieur.
De prijs voor de bluewave edition bedraagt 25.445 Euro (incl. BTW) voor de smart roadster en 26.059 Euro voor de smart roadster-coupé (incl. BTW).