28
augustus
2012
|
02:00
Europe/Brussels

Record in Antwerpen: de langste smart parade ter wereld

Van 23 - 26 augustus bezochten 1.594 smart fans uit 27 verschillende landen smart times 12, wereldwijd de grootste bijeenkomst van
de smart community, en wisten tijdens dit evenement met de langste smart parade ter wereld een nieuw wereldrecord te vestigen. Op zaterdag trokken 1.114 smart modellen langs een enthousiast publiek door de straten van de Belgische metropool. De door de deelnemers veroorzaakte CO2-emissie zal worden geneutraliseerd door jonge aanplant, als smart samen met de internationale non-profitorganisatie WeForest 5.200 bomen gaat planten in Kenia. Volgend jaar vindt de smart times plaats in Luzern.

Sinds 2000 nemen steeds meer liefhebbers van het merk smart uit heel
Europa deel aan dit unieke evenement. Er is dan vier dagen lang de gelegenheid om bij smart times hun enthousiasme voor de smart te delen, gesprekken te voeren met designers, tuners en andere experts op smart gebied, de vaak eigenzinnig vormgegeven, eigen smart modellen te presenteren, en bovendien gezamenlijk excursies te maken en van live concerten te genieten.

Of het nu om sportieve wedstrijden met een smart ging of speciale stadsrondritten met de nieuwe smart ebike - alle programmapunten van smart times 12 werden met veel enthousiasme ontvangen. De absolute hoogtepunten van dit jaar war en uiteraard de langste smart times parade aller tijden. Uitgebreide mogelijkheden om proefritten te maken met de nieuwe smart fortwo en smart fortwo electric drive, intensieve gesprekken te voeren met smart experts, van party's in de avonduren te genieten en de smart vlooienmarkt te bezoeken, zorgden daarbij voor een volmaakt programma.

De smart community kijkt nu al uit naar de volgende bijeenkomst van 23 - 25 augustus 2013 in Luzern, waar smart times 2013 gehouden gaat worden.