23
februari
2010
|
01:00
Europe/Brussels

smart Brabus Tailor Made: Een op maat gemaakte smart…

smart biedt sinds kort een nieuwe dienst aan die een antwoord moet bieden op de wensen van alle klanten die met een aan hun eigen smaak aangepaste smart fortwo willen rijden. Het basisprincipe van het nieuwe Tailor Made-programma luidt: ‘niets is onmogelijk’. Om deze belofte waar te maken, biedt smart een erg breed gamma aan optionele uitrusting aan bovenop de verschillende standaardmogelijkheden. Zo kunnen de klanten de buitenkleur, het type leder en de kleur van het stoffen cabriodak zelf bepalen. Er zijn haast geen beperkingen. Dit is het aanbod:

· Koetswerk in duizenden verschillende kleuren

· Leder in een honderdtal exclusieve kleuren en varianten

· Zes kleuren voor het stoffen cabriodak

· Het uitgebreide accessoiregamma van smart en smart Brabus

En voor degenen die hun gading niet vinden in dit uitgebreide aanbod bestaan er ook nog aantrekkelijke ‘tailor made’-packs.

De ‘Tailor Made’-modellen worden allemaal op maat gemaakt, in de letterlijke zin van het woord. Dat betekent dat ze niet alleen stuk per stuk gebouwd worden, maar ook dat ze door gespecialiseerde vakmensen in de fabriek heraangekleed worden met hoogstaande, door de constructeur geteste materialen en onderdelen. Het spreekt voor zich dat alle modellen gedekt zijn door de constructeurswaarborg.

De smart Brabus Tailor Made zet in zijn voertuigsegment de nieuwe maatstaf op het vlak van personaliseringsmogelijkheden.