22
augustus
2002
|
02:00
Europe/Brussels

smart city-coupé et smart cabrio: Nouvelle gamme exclusive d’accessoires disponible de smart-Brabus GmbH

Met het sportief en exclusief gamma uitrustingen en accessoires van smart-Brabus GmbH kunnen eigenaars van een smart city-coupé en een smart cabrio hun wagen naar hun eigen smaak individualiseren. Voortaan is het nieuwe, hertekende en uitgebreide gamma van hoogkwalitatieve accessoires beschikbaar bij de smart Centers en corners.

Brabus accessoires voor de smart city-coupé en cabrio combineren de eisen, gesteld aan zowel een sportieve als een comfortabele wagen. Het gamma gaat van getunede motoren over exclusieve designelementen voor het exterieur (zoals bijvoorbeeld een speciale uitlaat of een ombouwkit voor de styling van de achterkant) tot de hoogkwalitatieve contrastcomponenten voor het interieur. Er is ook een stuurschakeling beschikbaar die achteraf kan in elke smart worden ingebouwd.

Het doel van smart-Brabus GmbH, dat als een joint venture werd opgericht, is een aanvulling te bieden op de standaard uitrustingspakketten voor de smart city-coupé en cabrio, alsook de toekomstige modellen van MCC smart. Het bedrijf ontwikkelt en produceert accessoires voor smarts en gelimiteerde speciale modellen zoals de 1st Edition, die nu reeds beschikbaar is. Alle Brabus-onderdelen voor smart genieten bovendien van dezelfde smart-garantie als de andere smart wisselstukken.