21
januari
2004
|
01:00
Europe/Brussels

smart en het Atomium, een verlicht koppel!

Tijdens de periode van het autosalon van Brussel, is het Atomium vanaf het vallen van de duisternis verlicht met een pictogram van de smart forfour, die in Belgische première wordt voorgesteld. Ook de smart-slogans ‘be smart’ en ‘open your mind’ worden op de traversen tussen de bollen geprojecteerd. Voor het Atomium kunnen voorbijgangers bovendien de smart forfour bewonderen die in diezelfde periode wordt tentoongesteld.


Het Atomium is ook in de Heizelpaleizen op de smart-stand aanwezig. Zo creëerde smart een speciale serie ‘Atomium’ met 9 chroom-elementen, in analogie met de 9 bollen van het Atomium.

smart engageerde zich onlangs als actief sympathiserend lid van de Atomium Club. Dit voor de periode van midden 2003 tot midden 2005. De Atomium Club is de vzw die instaat voor het beheer van heel het domein van het Atomium en de immense renovatiewerken aan het monument die tijdens deze periode gepland zijn.

Het renovatieproject houdt een volledige metamorfose van het Atomium in. De negen bollen worden allemaal gedemonteerd en vernieuwd. Zo wordt het Atomium hersteld in zijn glorie van weleer. Als symbool van België verdient het dat wel!