09
februari
2010
|
01:00
Europe/Brussels

smart fortwo edition greystyle: Een subtiele mix van sportiviteit en elegantie…

smart breit een vervolg aan zijn reeks speciale modellen met de nieuwe smart fortwo edition greystyle. Opmerkelijke elegante details geven deze zomerse versie voor 2010 een moderne en dynamische stijl.

Het interieur oogt expressief dankzij de sportieve contrasten en fijne materialen en geniet een uitrusting en afwerking van topniveau. De harmonieuze combinatie van leder en stof met gele tinten en glanzend gele en mat verchroomde sierinleg zorgt voor een aparte sfeer. Datzelfde geel vinden we ook terug in de dubbele stiknaden van het hoogwaardige nappaleder op de zetels. Ook het stuur met schakellepels en de softouch-versnellingsbak met gele stiknaden zijn uitgevoerd in leder. De deuren en het dashboard kregen een afwerking met ledereffect. De standaarduitrusting omvat ook exclusieve vloertapijten met het logo van de reeks, de mp3-compatibele radio/cd-speler van smart en het panoramisch open dak.

De matte donkergrijze afwerking en de gele buitenspiegels kenmerken de nieuwe smart fortwo edition greystyle. De lichtmetalen 15”-velgen met zes spaken zijn uitgevoerd in koetswerkkleur en dragen net als de mistkoplampen bij tot de sportieve look van dit nieuwe, bijzondere model

De smart fortwo edition greystyle is verkrijgbaar als coupé en cabrio met de motor 52 kW (71 pk). Met zijn milieubewuste technologie en zijn sportieve ambities bewijst hij dat milieuvriendelijkheid, een gepersonaliseerde stijl en levensvreugde perfect compatibel zijn.

Voor België zijn vijftien exemplaren (12 coupé en 3 cabrio) van de smart fortwo edition greystyle voorzien, die vanaf de maand mei verkrijgbaar zijn.

Prijs coupé: 14.706 euro (BTW incl.)

Prijs cabrio: 17.268 euro (BTW incl.)