22
augustus
2005
|
02:00
Europe/Brussels

smart fortwo purestyle: nieuwe speciale serie

• Heel wat rijplezier voor klanten op zoek naar een aantrekkelijk voertuig met een hoog “lifestyle”-gehalte


Vanaf nu kunnen smartklanten reizen in het zwart met de nieuwe speciale serie smart fortwo purestyle – die hen bovendien een interessant prijsvoordeel oplevert.
De smart fortwo purestyle is verkrijgbaar als fortwo coupéof als fortwo cabrio, met een 45 kW (61 pk) benzinemotor of een 30 kW (41 pk) dieselmotor. De smart fortwo purestyle biedt klanten op zoek naar een aantrekkelijke auto met een hoog “lifestyle”-gehalte, heel wat plezier achter het stuur en dit tegen een interessante prijs-prestatieverhouding.

Uitgebreide standaarduitrusting

De smart fortwo purestyle beschikt over een zwartetridion veiligheidskooi, zwarte koetswerkpanelen, exclusieve lichtmetalen velgenmet een machinaal gepolijst oppervlak en bedekt met een laagje glanzende, zwarte vernis. De exclusieve look van de wagen wordt nog onderstreept door de tweekleurige achterlichten, de witte richtingaanwijzers en bijzondere zwarte interieurelementen.

Het stuurwiel en de versnellingshendel in leder, de klok en de toerenteller zorgen voor een sportieve sfeer binnenin. Airconditioning behoort eveneens tot de standaarduitrusting, net als het smart audio pakketdat zorgt voor een hoogkwalitatieve muzikale achtergrond.

De benzinevarianten kosten € 10 770 BTW inbegrepen (coupe)en € 13 464 BTW incl. (cabrio), de dieselvarianten zijn verkrijgbaar voor € 11 429 BTW incl. (coupe) en € 14 130 BTW incl. (cabrio).

smart op de Frankfurt Motor Show (IAA)

De smart fortwo purestyle wordt voorgesteld aan het grote publiek op de International Motor Show in Frankfurt/Main (12 - 25 september 2005). Naast deze nieuwe reeks, zal het volledige smartgamma tentoongesteld worden in de Festhalle (hall 2).
De smart persconferentievindt plaats op de eerste persdag (12 september van 13u00 tot 13u30). Uiteraard is de pers ook van harte welkom op de smartstand op de tweede en de derde persdag, net zoals op het smartontbijt(13 en 14 september 2005, tussen 8u00 en 10u00).