17
juni
2015
|
02:00
Europe/Brussels

smart komt deze zomer naar je toe!

Brussel. Op zaterdag 20 juni geeft smart het startschot van haar summer tour: ‘start to smart’. Tijdens de zomermaanden bezoekt smart 15 Belgische steden, waarbij men de kans krijgt om de nieuwe smart fortwo en forfour van dichterbij te leren kennen. Op het programma staan algemene testritten, maar ook een specifiek testparcours waarop de verschillende USP’s van beide voertuigen op een interactieve en ludieke manier kunnen worden ontdekt. Op dat laatste circuit kan men bovendien punten scoren die misschien goed zijn voor een weekend aan boord van een smart fortwo of forfour. Wie het hoogste puntentotaal heeft over de volledige smart summer tour, is goed voor een citytrip voor twee personen naar Rome in de categorie van de smart fortwo of een weekenduitstap met het gezin (twee volwassen en twee kinderen) naar het gekendste pretpark in Parijs.


Het concept
Van 20 juni tot en met 26 september doet de smart summer tour maar liefst 15 Belgische steden aan. Dankzij dit concept wenst smart een breed publiek de moegelijkheid aan te bieden om achter het stuur van de nieuwe smart fortwo en smart forfour te kruipen. Ideaal om niet alleen de voertuigen te leren kennen, maar ook hun specifieke kenmerken eigen aan deze iconen van stedelijke mobiliteit. In elke stad wordt er een circuit uitgezet voor zowel smart fortwo als smart forfour. Maak je keuze en ga aan de slag. Want de ipad-applicatie en Mr Pionneer in elk voertuig nodigt je uit om opdrachten uit te voeren – gaande van parkeren tot het optimaal laden van je voertuig. Bij elke opdracht vallen er punten te verdienen. De persoon die de hoogste score haalt van één stad, mag zich een weekendje eigenaar noemen van een smart fortwo of forfour. Wie het hoogste puntentotaal heeft over de volledige smart summer tour, is goed voor een citytrip voor twee personen naar Rome in de categorie van de smart fortwo of een weekenduitstap met het gezin (twee volwassen en twee kinderen) naar het gekendste pretpark in Parijs.

Inschrijven
Inschrijven voor de smart summer tour kan vanaf 20 juni via de website: wwww.smartsummertour.be Ook de dag zelf kan je terecht aan de infobalie. Trouwens, geen zin in opdrachten? Dan kan je kiezen voor een algemene testrit en stuurt het biijhorende roadbook je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de desbetreffende smart.

‘start to smart’ kalender

De smart summer tour doet daarbij diverse steden aan. start to smart kan doorlopend van 11u00 tot 18u00 bezocht worden en is gratis voor iedereen. De kalender kan men terugvinden op www.smartsummertour.be.

Meer informatie over smart kan je steeds terugvinden op www.media.mercedes-benz.be of www.media.daimler.com.