24
september
2009
|
02:00
Europe/Brussels

smart meeting 2009 staat in het teken van de film

De jaarlijkse smart meeting is op zondag 27 september aan zijn tiende editie toe en die gaat niet onopgemerkt voorbij. Inderdaad, meer dan 200 smarts blazen verzamelen om zich in de omgeving van Brussel, Waals-Brabant en Antwerpen te verplaatsen.

De smart meeting brengt eigenaars van een smart - op uitnodiging van hun concessiehouder - samen. Het zijn vaak gepassioneerden die hun mobiliteitservaringen willen delen en zin hebben om een leuke namiddag en avond in het gezelschap van gelijkgestemden door te brengen.

Centraal dit jaar staat het thema ‘cinema’. De deelnemers komen zondag 27 september om 13u samen bij Alfacam in Lint, een van de grootste media- en studiocomplexen in Europa. Na de lunch en een geleid bezoek wordt het eerste deel van het roadbook aangevat, dat hen naar de parking van d’Imagi’Braine in Braine-L’Alleud brengt. Ter plaatse kunnen ze van tal van activiteiten genieten en even bijtanken alvorens op weg te gaan naar Kinepolis in Brussel. Daar wacht hen een aperitief, een 3D film in avant-première en een walking dinner sluit de gevulde dag af.

In de namiddag worden er niet minder dan 500 ballonnen opgelaten. Zij die ze loslaten en zij die ze terugvinden, maken kans op bioscooptickets.

Info : www.smartmeeting2009.be