03
september
2015
|
02:00
Europe/Brussels

smart partner van eat!Brussels

smart partner van eat!Brussels

smart komt deze zomer naar je toe!

Brussel. Van donderdag 10 tot en met zondag 13 september vindt het gekende culinair festival eat!Brussels plaats in het Brusselse Warandepark. Stads, hip en fun… woorden die smart op het lijf geschreven zijn. Sinds 2012 is smart vaste partner van het event en ook dit jaar is het icoon van de stedelijke mobiliteit van de partij. smart presenteert er de nieuwe smart fortwo coupé alsook de nieuwe vierzitter – de smart forfour.

Aanwezigheid van smart op eat!Brussels

smart voegt een extra dimensie aan eat!Brussels toe met onder meer een podium waarop de smart fortwo coupé en de smart forfour – de vierzitter van het stadsicoon – een speciale plaats krijgen. Ook de elektrische fiets – de smart ebike – is aanwezig. Daarnaast slaat smart de handen in elkaar met Frank Fol, De Groentenkok ® bij uitstek. Driemaal daags ‘show cookt’ Frank Fol in de smart corner en brengt hij onder meer vergeten groenten onder de aandacht.

smart summer tour

In het weekend slaat de “smart summer tour” zijn tenten eveneens op in het Warandepark. Dé gelegenheid bij uitstek om actief kennis te maken met deze stadswagens – twee- en vierzitter. Met een roadbook kan je op weg om smart in zijn natuurlijke habitat te leren kennen of je kan ook gewoon deelnemen aan een speciaal opgezet parcours waar een app je wegwijs maakt in de wereld van smart. Bovenal kan je er de sterke punten van het stadsicoon proefondervindelijk ervaren.

Bij elke opdracht vallen er punten te verdienen. De persoon die de hoogste score haalt van één stad, mag zich een weekendje eigenaar noemen van een smart fortwo of forfour. Wie het hoogste puntentotaal heeft over de volledige smart summer tour, is goed voor een citytrip voor twee personen naar Rome in de categorie van de smart fortwo of een weekenduitstap met het gezin (twee volwassen en twee kinderen) naar het gekendste pretpark in Parijs. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Speciaal voor hen komt er een smart fortwo, die ze naar hartenlust kunnen beschilderen.

De nieuwe smart generatie

De smartrevolutie is een nieuwe fase ingegaan. De smart fortwo is op bijna elk punt geperfectioneerd en gaat er daardoor qua comfort aanzienlijk op vooruit. Voor het eerst werd het concept waarbij de motor achteraan is geplaatst - typisch smart - ook toegepast op het model met vier plaatsen, de smart forfour. smart komt met moderne driecilindermotoren van 45 kW/60 pk, 52 kW/71 pk en 66 kW/90 pk, gekoppeld aan een mechanische vijfversnellingsbak of een automatische versnellingsbak met dubbele twinamic-koppeling. Beide modellen kregen een hele reeks innovatieve details en het plezier om met deze wagens in de stad rond te rijden, wordt er nog intenser door.