05
juni
2012
|
02:00
Europe/Brussels

smart times 2012 in Antwerpen

Stuttgart/Antwerpen. Van 23 - 26 augustus 2012 vindt in de haven
van Antwerpen bij Hangar29 Waagnatie de jaarlijkse ontmoeting plaats van de wereldwijde smart community. Naar verwachting nemen aan dit smart times event meer dan 4500 smart liefhebbers uit 25 verschillende landen deel. De meesten komen met hun eigen smart naar dit evenement afgezakt. Het wereldwijd grootste evenement van smart fans is voor het eerst CO2-neutraal. Om de CO2-emissie van het aantal gereden kilometers van de deelnemers aan het evenement te neutraliseren, plant smart in samenwerking met de internationale non-profitorganisatie WeForest bomen.

"smart times is een waar cultevenement, en wereldwijd de grootste bijeenkomst van de smart familie, waarop alle smart fans uit Europa, Azië en Amerika van harte welkom zijn", aldus Dr. Annette Winkler, hoofd van smart. "Ik kan nauwelijks wachten tot onze gasten met honderden smarts – waarvan er heel veel eigenzinnig zijn vormgegeven – in de straten van het prachtige Antwerpen
hun opwachting in de smart parade zullen maken."

In Antwerpen staat de deelnemers een programma vol afwisseling te wachten met sportieve wedstrijden, spannende excursies, fascinerende shows en live concerten. Daarnaast kunnen er interessante gesprekken worden gevoerd met designers, tuners en andere experts op smart gebied. Bovendien kan naast de smart fortwo electric drive ook de smart ebike voor het eerst worden getest tijdens speciale rondritten door Antwerpen.

smart times 2012 - overzicht
24 augustus: stuntshows en het smart times contest
Op de tweede dag zorgen onder andere stuntshows met smarts, quads en motoren, een show met de sterkste man ter wereld en het smart times contest voor de nodige afwisseling en spanning. Bij het smart times contest beoordeelt een vakjury tuning, design en performance van de aanwezige smart modellen. Het dagprogramma wordt afgesloten met de smart times challenge. Uiteraard is er 's avonds - zoals elke dag - een afterparty.

25 augustus: smart times parade Om twee uur 's middags val het startschot voor het jaarlijkse hoogtepunt van het evenement: de smart times parade. Het is de bedoeling om deze keer de langste optocht met smarts ter wereld te houden. 's Avonds wordt de prijsuitreiking gehouden voor het smart times contest, gevolgd door een afscheidsparty met live muziek. Op dat moment zal ook worden onthuld waar smart time 13 volgend jaar gehouden gaat worden.

26. augustus: smart vlooienmarkt
De vlooienmarkt vormt als vanouds de traditionele afsluiting van smart times. Hier worden allerlei artikelen en onderdelen verkocht die interessant zijn voor smart fans. Daarna is het 'time to say goodbye and see you next year in …'


smart times networking
Een virtuele get-together is nu al te vinden op http://on.fb.me/smarttimes.

Alle informatie over het evenement is te vinden op onze website www.smart.com/smarttimes. Deelname aan smart times is gratis, met als enige voorwaarde dat je je van tevoren aanmeldt op www.smart.com/smarttimes.