02
juli
2010
|
02:00
Europe/Brussels

smart times viert tiende verjaardag!

Stuttgart / Kaprun: van 20 tot 22 augustus 2010 ontvangt de oude luchthaven van Zell am See/Kaprun in Oostenrijk opnieuw de internationale smart Community, die dit jaar voor de tiende keer de grootste concentratie liefhebbers van het merk ontvangt. Een van de hoogtepunten op het programma is de mogelijkheid om de smart fortwo electric drive te testen.

Net als de vorige jaren zullen duizenden liefhebbers van het merk smart uit heel Europa naar Zell am See / Kaprun afzakken om samen hun passie voor de auto te vieren, vaak aan boord van bijzondere, heel creatieve en originele versies. Op het programma staan onder meer de smart-stoet, de ‘smart times’-wedstrijd, het kasteelfeest en natuurlijk technische gesprekken met specialisten op het vlak van design, tuning en de autosector.

smart times drukt als geen ander levensvreugde uit en belichaamt meer dan elk ander evenement het enthousiasme dat het merk smart oproept.


Uittreksels uit het programma van smart times 2010

18-19 augustus 2010: evenementen vooraf Om in de sfeer te komen, kunnen de leden van de smart Community dit jaar twee dagen voor de officiële start van het evenement al poolshoogte komen nemen. Om in te spelen op de wens van de Community voorziet het programma voor de eerste keer ‘Power Drives’, proefsessies met gespecialiseerde piloten van het team smart BRABUS.

20 augustus 2010: openingsfeest Op vrijdag vindt een spectaculaire excursie naar de Großglockner gepland, de hoogste berg van Oostenrijk, met een hoogte van 3.798 meter. Dat wordt het startsein voor een weekend vol smart-wedstrijden, spektakels, acties, innovaties en informatie-uitwisselingen. De officiële opening van smart times is gepland voor ’s avonds, met een groot feest op het terrein van de oude luchthaven.

21 augustus 2010: smart-stoet, wedstrijden en kasteelfeest De befaamde stoet rond het meer van Zell, die nog steeds in het Guinnes Book of Records staat vermeld als de langste autostoet ter wereld, vertrekt om 11 uur. In de namiddag staat spanning centraal met smart-stunts en smart-wedstrijden. De smart-ontwerpers zijn eveneens van de partij om met hun fans te praten en hun vragen te beantwoorden. ’s Avonds nodigt smart de leden van de Community uit op het kasteel waar het grote smart-feest wordt georganiseerd.

22 augustus 2010: smart-verkoop
Met de traditionele smart-veiling wordt het evenement afgesloten. Deze veilig biedt iedereen de kans om allerlei verzamelvoorwerpen en tweedehandsonderdelen op de kop te tikken.


Het sociale ‘smart times’-netwerk

Voor een virtuele ontmoeting kunt u nu reeds terecht op www.my-smart.com en www.facebook.com/smarttimes . De ‘TechTalk smart times’, die regelmatig worden georganiseerd, bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om online te praten met smart-deskundigen en andere liefhebbers en om actief deel te nemen aan het leven van de smart Community.

U vindt alle informatie over het evenement op de website www.my-smart.com . Deelnemen aan ‘smart times’ is gratis. Geïnteresseerden dienen in het bezit te zijn van een accreditatie, die eveneens op deze website verkrijgbaar is.