26
januari
2009
|
01:00
Europe/Brussels

smart vierde 10de verjaardag in België met 10 nieuwe kleuren

Dit jaar viert de kleinste en jongste telg uit de Mercedes Car Group zijn tiende verjaardag. Een gebeurtenis, die niet onopgemerkt voorbij ging met ondermeer de productie van de miljoenste smart, de lancering van het electric drive concept en de lokale smart meeting.

De Belgische en de Luxemburgse importeur zorgt voor de kers op de taart door de smart in optie beschikbaar te stellen in tien bijkomende en uitzonderlijke metaalkleuren, die ontleend worden aan grote broer Mercedes-Benz. Alleen voor de Belgische markt en beschikbaar tot het einde van het jaar kan een smart-koper opteren voor de gekende Mercedes-Benz kleuren Duinbeige, Horizonblauw, Mistralblauw, Pacifiekblauw, Steppebruin, Saturnusrood, Mangrovegroen, Tansanietblauw, Tenorietgrijs en Chromietzwart.

De kleuren zijn in optie beschikbaar tussen 1 oktober en 31 december van dit jaar tegen een meerprijs van € 302,5 inclusief BTW. Naast de specifieke verjaardagskleur op de carrosserie wordt de exclusieve lakkleur eveneens aangebracht op alle sierelementen als de klok, de toerenteller, het dashboard. Het logo ‘smart 10th anniversary’ krijgt eveneens zijn plaats in deze bijzondere smart ter vervanging van het gekende ‘pulse’ of ‘passion’-logo. De sportieve broer, de smart Brabus, kan eveneens in optie worden uitgerust met een van de tien Mercedes-Benz kleuren.