24
september
2003
|
02:00
Europe/Brussels

smart voorop in de marathon van New York

Voor het eerst is smart partner in de bekendste marathon ter wereld, namelijk die van New York City die doorgaat op 2 november aanstaande.
De smart city-coupé maakt met haar deelname aan deze marathon haar officiële debuut bij het Amerikaanse publiek.

Voor het eerst is smart partner in de bekendste marathon ter wereld, namelijk die van New York Citydie doorgaat op 2 november aanstaande. De smart city-coupé maakt met haar deelname aan deze marathon haar officiële debuut bij het Amerikaanse publiek. smart plant de Amerikaanse markt te betreden in 2006 Sinds augustus van dit jaar wordt smart ook verkocht in Mexico.

De smart « Follow me » die in België reeds bekend is door haar actieve deelname aan de 20km van Brussel, zal de marathon van New York aanvoeren. Zogenaamde ‘smart timing cars’ zullen de tijden aanduiden langs het parcours.

Een andere gereputeerde marathon, namelijk die van Berlijn, zal voor de derde keer worden aangevoerd door de smart ‘Follow me’. In 2003 sponsorde smart zo’n 70 loopwedstrijden in 15 landen in de hele wereld. Deze sportieve evenementen sluiten naadloos aan bij het imago van smart : de deelnemers verplaatsen zich in de stad, ze zijn actief, ze komen uit alle sociale lagen en alle leeftijden.