15
september
2003
|
02:00
Europe/Brussels

Speciale series bij Mercedes-Benz : A-Klasse 'Piccadilly' en C-Klasse Sportcoupé 'Indianapolis'

Mercedes-Benz stelt tijdens het salon IAA te Frankfurt twee speciale series voor : de A-Klasse 'Piccadilly' en de C-Klasse Sportcoupé 'Indianapolis'.

A-Klasse : speciale serie « Piccadilly » met comfort-uitrusting

« Piccadilly » is de naam van de speciale serie van de A-Klasse die Mercedes-Benz heeft voorgesteld op de IAA te
Frankfurt. Deze is beschikbaar vanaf september 2003 voor alle uitrustingsvarianten, modellen en motorversies (behalve A 210 Evolution) van de succesvolle compacte Mercedes.

Met haar uitrusting beantwoordt deze speciale serie ‘Piccadilly’ aan de verwachtingen van de klanten op gebied van design en comfort : klimaatregeling, stereo autoradio, vergrendelingssysteem ELCODE met afstandsbediening, vloermatten in velours, lederen stuur en versnellingspook maken allen deel uit van haar uitrusting.

De sportieve en elegante look wordt benadrukt door de lichtmetalen 16-duimsvelgen alsook door de voor deze serie exclusieve kleuren alpineblauw en tropisch zwart. Het logo ‘Piccadilly’ prijkt bovendien op de zijspiegels, op de vloermatten en op de versnellingspook.

De prijs van deze speciale serie bedraagt 484 Euro (incl. BTW) bovenop de basisprijs van het voertuig in versie Elegance of Avantgarde.

C-Klasse : Speciale serie Sportcoupé „Indianapolis“

Voor de C-Klasse Sportcoupé biedt Mercedes-Benz een speciale serie aan die de naam « Indianapolis » meekreeg. Deze werd voor het eerst aan het publiek voorgesteld tijdens het internationale autosalon van Frankfurt.

Het interieur straalt meer sportiviteit uit dankzij de aluminium sierelementen op de versnellingspook en rond het multifunctioneel display. Ook de automatische klimaatregeling THERMATIC en de autoradio Audio 10 CD behoren tot de standaarduitrusting van deze C-Klasse Sportcoupé ‘Indianapolis’, net als de krachtige bi-xenon koplampen met koplampwissers.

In het kader van deze speciale serie wordt ook de exclusieve metaalkleur ‘diamantzwart’ ingevoerd. Andere kleuren zijn echter tevens leverbaar. Bovendien zijn de ‘Indianapolis’-modellen uitgerust met lichtmetalen 16 duimsvelgen.

De prijzen van deze speciale serie variëren van 726 Euro tot 2.420 Euro (incl.
BTW) naargelang de gekozen motorisatie