23
maart
2015
|
01:00
Europe/Brussels

Sweet Paradise kiest voor twaalf Sprinters 313 CDI

Sinds 1995 verdeelt Sweet Paradise schepsnoep in de BeNeLux en in Frankrijk. Een voertuigenpark van meer dan 60 wagens zorgt voor een optimale distributie. De trouwe Mercedes-Benz rijder uit Bornem vernieuwde recent een deel van de bestaande vloot met twaalf Sprinters 313 CDI, gefinancierd via Mercedes-Benz Financial Services. Een mooi moment voor zowel Sweet Paradise dat zijn twintigjarig bestaan viert als voor Erkend Mercedes-Benz Concessiehouder Jacobs in Sint-Niklaas dat op tien jaar samenwerking met het Bornems bedrijf kan klinken.

Het twintigjarige Sweet Paradise heeft naam en faam in de snoepwereld veworven - onder meer - dankzij hun unieke concept snoepmeubels. De onderneming met 25 medewerkers realiseerde in 2014 een omzet van 15 miljoen euro en blijft gestaag aan de weg timmeren.

“Om onze meubels en onze snoep tijdig en in perfecte staat op locatie te krijgen, hebben we nood aan betrouwbare voertuigen,” vertelt Koen Vandenhende, Algemeen Directeur van Sweet Paradise. “Een tiental jaren geleden kozen we vanuit die optiek voor Mercedes-Benz en we blijven trouw aan het merk met de ster. Niet alleen zijn de Sprinter en de andere Mercedes voertuigen een garantie op kwaliteit, comfort en veiligheid, met Jacobs in Sint-Niklaas hebben we een meedenkende partner om onze mobiliteit te garanderen.”

Meer info:

www.sweetparadise.eu

www.jacobs.be

www.mercedes-benz.be