10
juni
2010
|
02:00
Europe/Brussels

Systeem multimedia COMAND APS en navigatiesysteem: Gratis vernieuwing van de kaarten gedurende 3 jaar in 39 Europese landen

Gedurende drie jaar, krijgen Mercedes-Benz klanten gratis de meest recent geactualiseerde kaarten voor hun multimediasysteem COMAND APS. De partners van Mercedes-Benz laden de updates van de kaarten in het navigatiesysteem wanneer het voertuig bij hen wordt gebracht. Dankzij deze gratis update kunnen bestuurders van een Mercedes-Benz met COMAND APS steeds snel en betrouwbaar hun bestemming bereiken.

Het multimedia systeem COMAND APS van Mercedes-Benz bewaart alle gegevens op een harde schijf. Dit betekent dat de navigatiedata sneller beschikbaar zijn in vergelijking met een DVD-systeem. Dankzij het nieuwe actualiseringprogramma, kunnen de gegevens automatisch worden opgeladen tijdens een routinecontrole en/of een onderhoud bij een erkende Mercedes-Benz concessie of erkend Mercedes-Benz servicepunt.

De updates zijn gratis en beschikbaar vanaf modeljaar 2011 en dit voor een looptijd van drie jaar, te tellen vanaf het moment van eerste inschrijving.