03
augustus
2016
|
02:00
Europe/Brussels

The Mercedes House omgetoverd tot pop-up store ‘smart city’

Brussel. The Mercedes House Brussels wordt omgetoverd tot een smart pop-up store, ‘smart city’ genaamd.  Het iconische merk van de stedelijke mobiliteit zet met haar pop-up store haar cultstatus kracht bij in Brussel. Het hele smart gamma is er vertegenwoordigd: van de smart fortwo – coupé en cabrio - over de smart forfour, de smart BRABUS tot de smart BRABUS tailor made. Volgend jaar doet ook de nieuwe generatie van elektrische smart haar intrede in de pop-up store. Daarnaast dompelen tal van activiteiten – product informatie,  een testrit, een gezellige babbel bij een drankje of nog vergaderen in een rustgevend kader - je onder in de wereld van smart. Ook artiestieke talenten krijgen hun kans in ‘smart city’ waar ze het grote publiek met hun creatieve realisaties laten kennis maken. Kortom, ‘smart city’ verwelkomt je onder in de leefwereld van het icoon van de stedelijke mobiliteit en dit 5 augustus tot en met 15 juni 2017.


The Mercedes House wordt ‘smart city’

Van 5 augustus 2016 tot en met 15 juni 2017 wordt The Mercedes House Brussels omgetovered tot een smart pop-up store, ‘smart city’ genaamd. smart staat – onder meer – voor ‘questioning the status quo’. In dat kader is het niet meer dan logisch dat het merk smart met haar productaanbod en mobiliteitsoplossingen haar natuurlijke habitat opzoekt – de stad. Door het tijdelijke concept van de pop-up store op de Brusselse Zavel, kunnen alle passanten uitgebreid kennis maken met de belevingswereld van smart.

Testritten
Hoe kan het anders dan dat het hele gamma van smart in ‘smart city’ aanwezig is: de smart fortwo – coupé en cabrio - de smart forfour en de smart BRABUS. Begin volgend jaar zal ook de nieuwe generatie van de elektrisch aangedreven tweezitter en vierzitter zijn weg naar de Brusselse ‘smart city’ vinden. Een testrit midden in de stad is de beste manier om het icoon van de stedelijke mobiliteit beter te leren kennen.

Restaurant
Het restaurant WY Brussels, onder leiding van sterrenchef Bart De Pooter, maakt integraal deel uit van ‘smart city’. Elke dag opnieuw zorgen hij en zijn team voor culinaire verrassingen. Een tafel reserveren kan steeds via e-maill naar info@wybrussels.be of via het telefoonnummer 02/400.42.63.

Vergaderfaciliteiten
Tot slot biedt ‘smart city’ de mogelijkheid om in een uitzonderlijk en inspirerend kader te vergaderen of rustig te werken bij een gezellige kop koffie. En bij dat alles biedt ‘smart city’ een gratis internetverbinding aan.

Free podium
De pop-up store geeft ook een podium aan artistiek talent van eigen bodem. Het zogenaamde ‘free podium’ geeft jonge kunstenaars en creatieve persoonlijkheden de kans om hun kunnen aan het grote publiek te tonen. De ideale manier om niet alleen kennis te maken met het merk smart, maar ook om het helemaal tot leven te laten komen.

Praktische informatie

Adres:smart cityBodenbroeckstraat 22 – 241000 Brussels

Openingsuren:Van maandag tot zaterdag tussen 10u00 en 18u00.
Gesloten op zondag.

Restaurant WY Brussels
Open van maandag tot zaterdag voor lunch en diner vanaf 12u00Het restaurant is gesloten op zondag.Er is ook een terras beschikbaar.

Meer informatie over smart: www.smart.com

Mediasite: www.media.mercedes-Benz of www.media.daimler.com