13
juli
2009
|
02:00
Europe/Brussels

Twee speciale series voor Mercedes-Benz C-Klasse

Sportief en elegant, de Mercedes-Benz C-Klasse kent succes bij jongeren en bij een minder jeugdig publiek. In deze zomerse periode, maken twee speciale series de Mercedes-Benz C-Klasse nog attractiever : de C 200 CDIBerline ‘Essential’ en de C-Klasse ‘Special Edition’.

 

C 200 CDIBerline ‘Essential’

Deze speciale serie is alleen in België beschikbaar en betreft de C-Klasse 200 CDI Berline ope en beperkte productie. In totaal zijn er 275 exemplaren gepland, die beschikbaar zijn in twee golven, augustus en oktober. De bedoeling? Het concept van deze speciale reeks is bijzonder: een wagen vrij samenstellen voor stock, met als enige beperking dat na aftrek van alle acties, de geafficheerde prijs van het voertuig minder dan € 30.000 incl. BTW bedraagt. De voertuigen waarop de actie van toepassing is, krijgen eveneens de Avantgardefront accessoirekit. Dit laat toe om een C-Klasse 200 CDI met een grille in avantgarde-uitvoering, metaalkleur, multifunctioneel stuurwiel in leder en een neerklapbare achterbank voor € 29.499,99 incl. BTW aan te bieden.

 

C-Klasse ’Special Edition’

De ‘Special Edition’ serie is internationaal beschikbaar op alle motorisaties en op de break en de berline-uitvoering, met uitzondering van de C-Klasse 63 AMG. De ‘Special Edition’ combineert sportiviteit, elegantie, kwaliteitsinterieur en enkele technische karakteristieken waaronder AGILITY CONTROL, ADAPTIVE BRAKE, BlueEFFICIENCY en het Intelligent Light System. Alles dus om een unieke C-Klasse aan te bieden aan een voordelige prijs. In combinatie met de Avantgarde-lijn, is de C-Klasse ‘Special Edition’ uitgerust met een neerklapbare achterbank, een zwarte dakhemel, aangepaste vloermatten, een binnenbekleding in specifiek Sahara beige stof/zwart Articoleder met naden in Saharabeige, deurpanelen in zwart Artico met naden in Saharabeige, een centrale armsteun vooraan in Artico met naden in Saharabeige, en decoratieve elementen in geborsteld aluminium. Aan de buitenkant vinden we de metaalkleur Indiumgrijs terug , net als specifieke 17’’ lichtmetalen velgen en getinte lichtblokken vooraan. De productie loopt van augustus 2009 tot februari 2010.

Prijs (voordeel : +/- 40% van de totale waarde van de opties) :

Met binnenkleding stof/ Artico

- Break : 851,84 euro incl BTW

- Berline : 1.049,07 euro incl BTW

Met lederen binnenbekleding

- Break : 2.862, 86 euro incl BTW

- Berline : 3.061, 30 euro incl BTW